Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Bu HackShield Nedir Ya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xKaMeR1337x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 702
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ya Arkadaşlar bu hackshield gelmeden 1 gün önce bilgisyara format attırdım ve formattan sanıyordum sorunu :

Sorunum : Ely mt2 açtıgım anda Bilgisayar aşırı ısınıyor ve 2. charı açıgım anda bilgisayar kapanıyor

Birçoğunuz söyleyebilir bilgisayarın iyi değil diye ben Ely de 3 den fazla char açtığımda bile kasma olmuyordu ve bilgisayarımın özellikleri ise gayet iyi .

Üyeliğimi levelini kasmak için şaman açıp kastım o kadar skillerini P yaptım ve şuan 2 char açamıyorum ve charımıda kasamıyorum.

Bilgisayarda birşey yokken Ely açtığım anda Bilgisayarda hemen bir ısınma oluyor tek charla sorun olmuyor pek fakat 2.charı açınca aşırı ısınmadan bilgisayarın bile kapandığı oldu.

Yan charlara bişey vermek için CH 5 e geçip itemi yere atıp diğer chara geçip alıyorum . O derece kötü durum

Sorunu bilgisyaarda sanardım fakat oyun içinde buna benzer sorunları gördüğüm için sorun hackshieldde oldugunu düşünüyorum.

Hack shield rica ederim kaldırın bu zamana kadarda bir işe yaradığını görmedim

PC ÖZELLİKLERİNİDE PAYŞAYIM : İLK DEFA METİN2 OYNARKEN ( DİĞER PVP SERVERLERDE DAHİL ) , İLK DEFA BÖYLE BİLGİSAYARIM AŞIRI ISINDIGINI GÖRDÜM VE BEN 2-3 CHAR AÇMADAN DURAMIYORUM LÜTFEN Bİ EL ATIN . DİĞER PVP SERVERLERDE DENEDİM BİLGİSYAARDA HİÇBİR ISINMA OLMUYOR :

KdvMqp.png

@Shorty

Son düzenleme:
Hackshield Kaldırılmış , Sorunum çözüldü pc den ses çıkmıyor . Teşekkürler işlah bidaha gelmez

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri