Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bitki sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ankasi06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 363

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Shorty bütün bitkileri 10 lu şekilde bitkiler diye bir npcye koyarmısın 10 tanesi 10 m olsun resmen eziyet çekiyoruz bitklier toplayarak zaten 1 saat örümcek zindanında takıldım 5 çançiğei 40 leylak 25 tue mantarı 14 alp gülü ancak toplayabildim ki bunlar şebnem yapmak içi yetersiz seviyede.Lütfen destek verirseniz sevinirim.

Shorty bütün bitkileri 10 lu şekilde bitkiler diye bir npcye koyarmısın 10 tanesi 10 m olsun resmen eziyet çekiyoruz bitklier toplayarak zaten 1 saat örümcek zindanında takıldım 5 çançiğei 40 leylak 25 tue mantarı 14 alp gülü ancak toplayabildim ki bunlar şebnem yapmak içi yetersiz seviyede.Lütfen destek verirseniz sevinirim.
dedigin yapılarsa npc ye şebnem konulmuş olur bi farkı olmaz

dedigin yapılarsa npc ye şebnem konulmuş olur bi farkı olmaz

Ne alakası var şimdi 10 tanesi 10 m 200 tanesi 200 m bi bitkiyle direk şebnem yapılmıyor en az 2 3 tane yaklaşık 600 m e 200 tane şebnem çokmu fazla üstelik sabit de değil ki böyle olması lazım.Eğer böyle olmazsa bitkilerin 5 li şekilde düşmesi şart !

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri