TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Cms market panel kurulumu.[resimli]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan samuraiksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

arkadaşlar evet benimde serverim vardı fakat market panel kurulumunu kimse zahmet edip kurulumunu anlatmamış ben bu konuda sizlere anlatacağım
ey0Jda.jpg

1.sitenizin ismi www olmadan örneğin turkmmo.com.
2.kullanıcı adınız büyük ihtimal root dur.
3.parolanız
4.boş bırakın
hızlı bağlana tıklayınız ve siteniz geldi arkadaşlar eğer bu bilgileri bilmiyor iseniz bilişimden sitenizin ftpsine bağlanma bilgilerini isteyiniz.

evet bağlandık sitemize

/ işaretine 2 kez tıklayınız ve aşşağıya klasörler gelecektir.
xG9W16.jpg

Şimdi
1.public_html/shop giriyoruz illaki shop olucak diye birşey yok sizin fileste markette olabilir.
2.shop içindeki dosyaları siliyoruz ve indirdiğimiz cms market panelinin içindeki dosyaları atıyoruz atıyoruz.
3.atma işlemi bittikten sonra diyelim sitemizde marketin adresi turkmmo.com/market ise turkmmo.com/market/install.php ye gidiyoruz ve ordaki ayarlarıda yaptıktan sonra filezilladan install.phpyi silip market kurlumunu bitiriyoruz.

el ile ayar yapıcam diyor iseniz inc/config.inc.php deki belli yerleri serverinize göre ayarlıyorsunuz.

NOT:filezilladan shopa attığımız dosyalara sağ tıklayıp dosya izinlerine tıklayıp sayısal değeri 777 yapıpı çıkıyoruz yoksa sorun çıkıyor.

isteyenler rep verebilir ama kimse anlatmadığı için anlattım alıntı olmasın diye panel linkte vermiyorum ararsanız bulabilirsiniz paneli ben kurulumu araştırıpta bulamadım ve kendi başıma çözünce sizinde zorlanmanızı istemedim.

Son düzenleme:
arkadaşlar evet benimde serverim vardı fakat market panel kurulumunu kimse zahmet edip kurulumunu anlatmamış ben bu konuda sizlere anlatacağım
ey0Jda.jpg

1.sitenizin ismi www olmadan örneğin turkmmo.com.
2.kullanıcı adınız büyük ihtimal root dur.
3.parolanız
4.boş bırakın
hızlı bağlana tıklayınız ve siteniz geldi arkadaşlar eğer bu bilgileri bilmiyor iseniz bilişimden sitenizin ftpsine bağlanma bilgilerini isteyiniz.

evet bağlandık sitemize

/ işaretine 2 kez tıklayınız ve aşşağıya klasörler gelecektir.
xG9W16.jpg

Şimdi
1.public_html/shop giriyoruz illaki shop olucak diye birşey yok sizin fileste markette olabilir.
2.shop içindeki dosyaları siliyoruz ve indirdiğimiz cms market paneli atıyoruz.
3.atma işlemi bittikten sonra diyelim sitemizde marketin adresi turkmmo.com/market ise turkmmo.com/market/install.php ye gidiyoruz ve ordaki ayarlarıda yaptıktan sonra filezilladan install.phpyi silip market panelimizin tadını çıkarıyoruz.

isteyenler rep verebilir ama kimse anlatmadığı için anlattım alıntı olmasın diye panel linkte vermiyorum ararsanız bulabilirsiniz paneli ben kurulumu araştırıpta bulamadım ve kendi başıma çözünce sizinde zorlanmanızı istemedim.

Daha Önce Paylaşıldı Kilit PLS

kardeşim ben aradım ve bulamadım arkadaşlar mağdur olmasın diye ben paylaşıyorum sen şu paylaşılan konunun linkini yazsana bilip bilmeden konuşuyorsun arkadaşım millet paneli veriyor kurulumu bilmiyorum alın size panel diyor he anlatımlar olabilir rastladığım tek kurulum anlatımı dosyaları atın install.phpden ayarlayın diyor başka bir anlatıma rastlamadım şahsen.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri