Travian Script arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alimjeff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

scripti incelersen vereceğin paraya değeceğini görebilirsin şu anda bugları kapatıyorum görsellik tamamlandı.

Sizde çok iyi dalga geçiyorsunuz kusura bakmayın ama kimse 500 tl vermez veren kişininde beyninden şüphe ederim.
Sonuşta bir travian scripti ben 500 tl ye en iyi webmasterları tutarım o scripti o kadar çok geliştiririm ki herhalde yeni ırklar yeni mapler yeni sistemler online savaş simulasyonu bile ekletirim yani biraz düşünün lütfen.

Birader zaten milleti kazıklamaya çalışıyorlar.Bu script yabancı sitelerde ücretsiz.Sadece çeviri ona ait

Edit=Arkaşa bir script ayarladım zaten sıkıntı yok.

Son düzenleme:
scriptin aynısı bul gel sonra oturup konuşalım. + ben şu anda istemiyorum scripte o fiyatı daha geliştiriyorum her bugunu kendim kapattım.
500tl ye değil webmaster oyunun grafiklerini yapacak grafikeri bile tutamazsınız. bilmeden gelip burada konuşuyorsunuz. kaç tane webmaster tanıdınız? veya kaçtane özgün sistem kodladınız? lütfen burada kodlama hakkında tek bir şey bile bilmeden konuşmayın. şimdi diyeceksiniz bizde travianla ilgilendik ama travianla ilgilenmek kodlama bilmek değildir ö.m ile ulaşın size özgün sistem nasıl kodlanır göstereyim

kardeş onlar için hem yazılımcı hem grafiker tutman lazım ve 500 tl ye grafiker pc sini bile açmaz

Not : "Emek verilen herşeyin bir karşılığı vardır ister maddi ister manevi" ben bunu bilirim bunu söylerim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)