noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

çarım banlandıı .!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burakabim123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakabim123

Level 1
Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gm Çarım Banlanmıştı . Size sorduğumda siz bana 1 ay sonra açılcak dediniz . Fakat ben tam 1 ay bekledim ve açılmadı . Şimdide yaklaşık 1 sene oldu . Lütfen bu duruma bir el atılmasını istiyorum .Şimdiden Teşekkür Ederim .
Siz Ban Affı Bölümünde Bazı Gerekçeler Vermişsiniz . Onları Okudum Ve Aşşağıya Onları Uyguladım ...

Banlanan üyeliğinizin profil linki : MALESEF YOK .
Banlanma sebebiniz ( detaylıca anlatın ) : BİR KİŞİYLE TARTIŞTIK VE BENİM SİNİRLERİMİ BOZDU BENDE O KİŞİYE ÇOK FAZLA OLMASADA BİRAZ KÖTÜ SÖZ SOYLEDİM ODA SS ÇEKMİŞ VE SİZE GÖSTERMİŞ BU YÜZDEN BAN YEDİM .
Banlanmanıza sebep olan davranışınızdan dolayı pişmanmısınız ? : EVET PİŞMANIM BU YÜZDEN SİZE BU MESAJI YAZIYORUM .
Neden hesabınızın banını açtırmak istiyorsunuz ? :CANIM ÇOK SIKILDI SİZİN OYUNUNUZUDA 5-6 SENEDİR OYNUYORUM BU YÜZDEN AÇILMASINI İSTİYORUM ...
Banlandığınız Tarih : TAM TARİH YOK AMA 2013 SENESİNİN YAZ TATİLİNİN BAŞLARINDA BANLANDI .

Daha önce banlanmama sebep olan davranışları tekrar yapmayacağıma söz veriyorum.

Galiba oyundan bahsediyorsunuz ama Forum için ban affı olayı bitmiştir. Sonuçlarıda açıklanmıştır geç kaldınız.

Yönetici arkadaşlara bildirildi.

Çar bilgilerinizi erdemaa'ya göndererek bilgi alabilirsiniz.
@erdemaa;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri