Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gm Çarım Banlanmıştı . Size sorduğumda siz bana 1 ay sonra açılcak dediniz . Fakat ben tam 1 ay bekledim ve açılmadı . Şimdide yaklaşık 1 sene oldu . Lütfen bu duruma bir el atılmasını istiyorum .Şimdiden Teşekkür Ederim .
Siz Ban Affı Bölümünde Bazı Gerekçeler Vermişsiniz . Onları Okudum Ve Aşşağıya Onları Uyguladım ...
Banlanan üyeliğinizin profil linki : MALESEF YOK .
Banlanma sebebiniz ( detaylıca anlatın ) : BİR KİŞİYLE TARTIŞTIK VE BENİM SİNİRLERİMİ BOZDU BENDE O KİŞİYE ÇOK FAZLA OLMASADA BİRAZ KÖTÜ SÖZ SOYLEDİM ODA SS ÇEKMİŞ VE SİZE GÖSTERMİŞ BU YÜZDEN BAN YEDİM .
Banlanmanıza sebep olan davranışınızdan dolayı pişmanmısınız ? : EVET PİŞMANIM BU YÜZDEN SİZE BU MESAJI YAZIYORUM .
Neden hesabınızın banını açtırmak istiyorsunuz ? :CANIM ÇOK SIKILDI SİZİN OYUNUNUZUDA 5-6 SENEDİR OYNUYORUM BU YÜZDEN AÇILMASINI İSTİYORUM ...
Banlandığınız Tarih : TAM TARİH YOK AMA 2013 SENESİNİN YAZ TATİLİNİN BAŞLARINDA BANLANDI .
Daha önce banlanmama sebep olan davranışları tekrar yapmayacağıma söz veriyorum.