- Konular
- 492
- Online süresi
- 4h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 446
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 381
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar site atak iç itemlerimi satıyorum . Konuşmayı uzatmadan hemen giriyorum konuya ;
Ödeme şekli nasıl olucak diyorsanız? Oyun içi T (yang) ile güzel bir teklif verirseniz satabilirim.
Ama ben mobil ödeme ile gerçekleştirmek istiyorum derseniz Turkcell mobil ödeme ile ödemeyi gerçekleştirebiliriz fiyat konusunu alıcı ile konuşabiliriz . Sicilim temiz
şimdi gelelim konumuza bana oyun içi
Şunuda atlamak istemiyorum Takas varmı derseniz takas var fakat SAVUNMA itemleriyle
Dip Not : İtemler Elym2 #1'serverde satılmaktadır
İTEMLERİN GÖRÜNTÜSÜ
Ciddi alıcıları bekliyorum şuan kafamda fiyat belirlemedim ilk önce teklifinizi yaparsanız ona görede hareket ederim ilgi ve anlayışınız için teşekkürler iyi oyunlar
Ödeme şekli nasıl olucak diyorsanız? Oyun içi T (yang) ile güzel bir teklif verirseniz satabilirim.
Ama ben mobil ödeme ile gerçekleştirmek istiyorum derseniz Turkcell mobil ödeme ile ödemeyi gerçekleştirebiliriz fiyat konusunu alıcı ile konuşabiliriz . Sicilim temiz
şimdi gelelim konumuza bana oyun içi
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adlı kullanıcıdan ulaşabilirsiniz oyunda olmassam
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şunuda atlamak istemiyorum Takas varmı derseniz takas var fakat SAVUNMA itemleriyle
Dip Not : İtemler Elym2 #1'serverde satılmaktadır
İTEMLERİN GÖRÜNTÜSÜ
Ciddi alıcıları bekliyorum şuan kafamda fiyat belirlemedim ilk önce teklifinizi yaparsanız ona görede hareket ederim ilgi ve anlayışınız için teşekkürler iyi oyunlar