xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Grup :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan form22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 714

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kardeşim hileyi fixleyin banane adamın biri hileyi çalıştırıp çalıosa ben zorluk yaşıyorum burda. anormal bir durumu hata ile telefi ediyosunuz.
mesela otoyang hilesine yere düşmeyip direk envantere gelicek dediniz. tamam mesela bu çok güzel bişi. bunu neden itemde yapmıyosunuz . itemdede bunun gibi güzel şeyleryapmanızı bekliyorus. şuanki sistem çok yanlış kule cıkıyoruz yerler çer çöp dolu zzzz yapyırus bişi gelmio yerler ful çer çöp doluo. yazıktır yahu

keşke bu taraf sizin düşündüğünüz gibi toz pembe olsa ben çok iyi bir yazılımcı olsam şuan burda değil microsoft da çalışırdım :)

keşke bu taraf sizin düşündüğünüz gibi toz pembe olsa ben çok iyi bir yazılımcı olsam şuan burda değil microsoft da çalışırdım :)

o zaman açıcaksın bu grupdaki arkadasın itemini almayı ben çok rahatsızım bu durumdan zzzzzz yapıos yok bişi gelmio neden arkadsaımın itemi benim yanımda. oda alamıo benim itemim orda. oda alamıo bi çözümünü bulun yada eski sistem istiyoruz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri