- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar yeni bir ortaklık konusu daha açıyım dedim... Artık başarılı bir oyuncuyum oyunu çokkkk öğrendim. Şimdi benimle ortak olanlar gerçekten yaşayacak diyebilirim... Arkadaşlar charın bütün masraflarını ben karşılayacağım. Ayrıca silkten tut köpeğe kadar herşeyini alacağım. Daha bitmedi. bKöpek, Peri, Sincap, Maymun ne gerekirse alacağım arkadaşlar. Ama birisinin bana ortak olması lazım kendi başıma oynayınca u oyunun tadı yok yawww
oynama şekli bir gün n ortak oynayacak bir gün ben. Ayrıca 1 ortak olmak zorunda değil. Yani bu çocuk çoktan ortak bulmuştur diye güşünmeyin. Ortak olmak isteyen sadece benim şifre üzerinden oynayacak bu kadar. Başka bişi yok. Gizli soru felan herşeyi bilecek. Ama düzgün insanlar lazım bana yani hemen şifreyi değiştirmek yok... bu şartları güzel bulanlar lütfen dangereray@hotmail.com adresini eklesinler. Gerekli konuşmayı yaparız hatta oldu ki benim şifreden oynamak istemiyosunuz yeni şifre açarız. o önmeli deil. Sadece ortak olun o bana yeter... Unutmayın dangereray@hotmail.com
oynama şekli bir gün n ortak oynayacak bir gün ben. Ayrıca 1 ortak olmak zorunda değil. Yani bu çocuk çoktan ortak bulmuştur diye güşünmeyin. Ortak olmak isteyen sadece benim şifre üzerinden oynayacak bu kadar. Başka bişi yok. Gizli soru felan herşeyi bilecek. Ama düzgün insanlar lazım bana yani hemen şifreyi değiştirmek yok... bu şartları güzel bulanlar lütfen dangereray@hotmail.com adresini eklesinler. Gerekli konuşmayı yaparız hatta oldu ki benim şifreden oynamak istemiyosunuz yeni şifre açarız. o önmeli deil. Sadece ortak olun o bana yeter... Unutmayın dangereray@hotmail.com