noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Isyan vakti #saldır ely - 4 İSYAN ELY 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan unterkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 857
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hile konusunda haklısın.Fakat öyle bir yazıyon ki sanki hile kullanan engellenmiyormuş gibi konuşuyon yolla video ilgilenmezsek o zaman gel burada yönetimi eleştir.Hakaret etmek 3 ile 7 gün arası değişiyor bu benim belirlediğim kural değil adminlerin koyduğu kural ben işlemi uyguluyorum.Hırsız diyorsun birine elinde kanıt yokken bir insana hırsız demek insanın şahsına şerefine hakarettir.Elinde kanıtın olsa başımın üstünde yerin var ben de kalkar o adama hırsız derim ama birine kanıtsız hırsız demek ağır bir hakarettir.Senin kişiliğine göre olmayabilir ama normal bir insana kalkıp sokakta veya başka yerde kanıtsız hırsız dersen kimse gülüp geçmez herkesin kendine göre kişiliği vardır.Bu konu da bence kendini hiç haklı çıkarmaya çalışma ve her konudan kendine pay çıkarmayı bırak.Çünkü savunulacak bir tarafın yok hakaret etmişsin açık ve net.

İzmir Bergamaya gelebilirsen bunu senin yüzünede söylerim emin ol :)

Veee Hırsız demek hakaretse : IsaAygan35x dahil ParaKasacaM , Misa ve onlarca hesap şuan zaten incelemede olup tek tek kapatılıyor diğer yönetici ile beraber çalışıyoruz erdem slotları dolaşıp slotlardaki hileleri temizliyor bende arkaplanda incelemeleri yapıp multi hesapları buluyorum.

IsaAygan35x dediğiniz çocuk zaten banlandımı ağlayıp zırlayan birisi 2011 yılından beri M2-TR yeni adıyla Elym2 oynar ben o adamı her gördüğümde sebepsiz banlandım diye ağlar bana :)

Shorty BANN

Şimdi dersin ama 'Çocuk' Hakaret değil diye ?

Hadi görevini yerine getirsene hadi ?

Son düzenleme:
bu ely4 tr serverinde 1 serverine bile eşit değil tr serverinde 45 geçik server var öyle bir yerde bile hile engellenemiyorsa sorunu bu pvpde aramayın varsa şikayetiniz destek sistemine yollayın

Yok beni yanlış anladın hile konusunda kişi yazmış hile kullananlar 1 günde bizim yaptığımızı yapıyor diyor da ona haklısın diyorum:).

Hileleri engellemek kolay olsaydı zaten şimdiye kadar engellenirdi.Shorty zaten geçen de bir konuya yorum atıp resimle sistem hazırladığını göstermişti.Herkesin konu açıp hile engellensin demesi 1 dakika ama engellemeye çalışan için maalesef 1 dakika veya 1 gün sürmüyor.

Son düzenleme:
Bilader o değilde ula bu güneş palası ne olacak bilgi verin beni 3 4 t zarara soktunuz yonetıcıler nasıl server yaptınız donusumler ne böyle ya beta var 1k atamıyoz ağlamamak elde değil

İzmir Bergamaya gelebilirsen bunu senin yüzünede söylerim emin ol :)

Veee Hırsız demek hakaretse : IsaAygan35x dahil ParaKasacaM , Misa ve onlarca hesap şuan zaten incelemede olup tek tek kapatılıyor diğer yönetici ile beraber çalışıyoruz erdem slotları dolaşıp slotlardaki hileleri temizliyor bende arkaplanda incelemeleri yapıp multi hesapları buluyorum.

IsaAygan35x dediğiniz çocuk zaten banlandımı ağlayıp zırlayan birisi 2011 yılından beri M2-TR yeni adıyla Elym2 oynar ben o adamı her gördüğümde sebepsiz banlandım diye ağlar bana :)

Shorty BANN

Şimdi dersin ama 'Çocuk' Hakaret değil diye ?

Hadi görevini yerine getirsene hadi ?

Sakin ol şampiyon, Klavye başında bordo klavyeli kesilmenin anlamı yok. Hile konusunda her patch ile çeşitli varyasyonlar deniyoruz zaten. Yakın zamanda yapacağımız güncelleme ile farklı çözümlerde deneyeceğiz.

Hakaret konusunda da yok efendim mal , salak falan dedik diye 3 gün ban yediğine isyan edenler gerçekten komik oluyor. Kullanma arkadaş o zaman bu kelimeleri zorlamı kullandırtıyolar? Kullanıyorsan bedelini ödersin.

Hatalar konusunda da sizler ilgili konudan bize bildirdikçe biz notlar alıyor düzeltmeler yapıyoruz. Bir aksilik olmazsa bu hafta içi yeni güncelleme yayınlayacağız. Yeni server dosyalarına geçiyoruz. Onlarda bu hataları daha kısa sürede çözebileceğimizi düşünüyoruz çünkü dosyaları biz hazırladık.

Konuyu kilitliyorum bu tarz konularla maalesef bir yere varamazsınız. Biz elimizden geldiğince hızlıca düzeltiyoruz oyundaki sorunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri