bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

7x hilesi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DenTrimaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 421
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

serverin dolmasıyla beraber çakallarda oyunda meydana çıkmaya basladı

oyunda bagırmaktan yazan farklı nicklerden bi kaç kişi gördum 7x 12 x hilesinin sitesi http:xxxxxx.com falan yazmıslar

birine girip bile bile indirdim ve dosyayı açmadan direkt virüstotal den tarattım ve virüs buldu çoğu. muhtemelen RAT (remote administrator tools )veya keylogger türevi birşeydir.

sizin için diyorum boyle seylere inanmayın bosverin hileyle yapacagınız iteminiz eksik kalsın hazır emeklerinizde boşa gitmesin

umarım inş. kimse indirmemiş ve indirmiş olsa bile rar'ı açmamıştır.

iyi oyunlar herkese

Ely 4

seninEserin

serverin dolmasıyla beraber çakallarda oyunda meydana çıkmaya basladı

oyunda bagırmaktan yazan farklı nicklerden bi kaç kişi gördum 7x 12 x hilesinin sitesi http:xxxxxx.com falan yazmıslar

birine girip bile bile indirdim ve dosyayı açmadan direkt virüstotal den tarattım ve virüs buldu çoğu. muhtemelen RAT (remote administrator tools )veya keylogger türevi birşeydir.

sizin için diyorum boyle seylere inanmayın bosverin hileyle yapacagınız iteminiz eksik kalsın hazır emeklerinizde boşa gitmesin

umarım inş. kimse indirmemiş ve indirmiş olsa bile rar'ı açmamıştır.

iyi oyunlar herkese

Ely 4

seninEserin
Hacım rarı açmaman virüsü engellemez ki :) bunu yapan her kimse siteyede koymuştur illaki , Sana tafsiyem bilgisayarını ksağlam bi antiyle tarat dikkatli ol ne anasının gözü var biliyonum oyunda aman kardeşim dikkatli ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri