HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyuna ID şifre giiriyorum ve sırayla ''Sunucuya Bağlanılıyor''=''Sunucuya Bağlandı''=''Giriş İşlemi Yapılıyor'' Diyor fakat giirmiyor 6 7 dakika sonra giriyor daha sonra çara başla dediğimde de aynı sroun oluyor ve 6 7 dakika bekliyor oyunda ışınlanınca aşagıdaki kutu dolmuyor oyun ekranı sallanıyor 6 7 dakika .
Güncellemeye kadar bi sıkıntı yoktu güncellemeden sonra böyle oldu yardım edebilecek var mı?
Ve aynı sorunu yaşayan var mı?

Güncellemeye kadar bi sıkıntı yoktu güncellemeden sonra böyle oldu yardım edebilecek var mı?
Ve aynı sorunu yaşayan var mı?

Şuan halen devam ediyor mu deniyorum normal giriş yapıyor ?
Şu anda bendede normal fakat aralıklarla oluyor ve uzun sürüyor yani girmek için bi 30 dk ugrastırdı beni sabah 11 civarı vardı su anda yok
Şu anda bendede normal fakat aralıklarla oluyor ve uzun sürüyor yani girmek için bi 30 dk ugrastırdı beni sabah 11 civarı vardı su anda yok
Dünde böyle olmuştu kontrol amaçlı iletirim Shorty'e şuan için bir sorun olmadığına göre konuyu kapatıyorum.
İyi oyunlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)