- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 9,978
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,970
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet Beyler ....
Ülkemizin önemli insanlarından Mustafa Topaloğlu gerektiği ilgiyi görmediğini düşünüyorum..
O yüzden onu sevenler aynı çatı altında toplanalım...
Onun konserlerine,konferanslarına katılalım...
Onun hakkında bazı örnekler werelim....
Büyük ustamız inanılmaz hazır cewaptır
mesela
gastecinin biri bunla dalga geçicek ya, sorduydu "mustaa bey siz uzaylıyım diyonuz da niçün hep dünyada duruyonuz?" diye.
ama o çok sağlam püskürttü şerefsizi: "dünya uzayda diil mi lan düdük!"
Yine ünlü düşünür Mustafa Abimiz
sevgilin senden şüphelense naparsın sözüne
benden ondan şüphelenirim diyebilen ender insanlardan
biridir...
Ustamız herkesin katıldığı sosyetik davetlere rozetlere bürünmüş pilot montuyla giden, canlı yayına transparan tişörtle çıkan, ülke başkanlarına mektup yazıp dert yanan, ermiş, saygıdeğer yüce şahsiyettir..
Abimiz son derece haywansewerdir üstelik
bi konuşmasında "7-8-9 yaşlarımda koyun dediğimiz canlılarla arkadaşlık yaptım. onları otlatır akşam eve getirirdim. yavrularını bir başkasına verirken ağlardım..."
nakaratı, "- canımmmmmm canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım " olan şarkıyı tökezlemeden söyleyebilen ender insanlarımızdan biridir..
Abimize mahkemede hakimin "mustafa bey, siz uzaylısınız, topluma örnek olmanız lazım" demiştir..
canııııııııımmm canımcanımcanımcanımcanımcanım canııııııııııımmmm canımcanımcanımcanımcanımcanım canıııııııııııııımm adlı müthiş bi aşk şarkısı wardır ..
Walla bu şarkıyı ikinci kere yazasım geldi
Ödül töreninde şu lafı efsanedir üstadın
spiker: hangi dalda ödül vereceksiniz?
mt: bilmiyorum... dallar iyidir, ağacın dalları yere eğilir.
bir keresinde sevda demirel'e "sen kendini neye göre ayarlıyosun?" diye bir soru sormuştu, şapka çıkarasım gelmişti.
katıldığı beyaz şov'da nurgül yeşilçay'a madem konak asmalı o zaman filmin sonunda da birini asmalıydınız diyen kişi.
Söyleyin şimdi haksız mı
bir röportajında "bugüne kadar beni bir kişi anladı, o da yanlış anladı..." diyen büyük türk düşünürümüzdür.
Abimiz şimi de"taktııııııım, kafffaaamı sana taktıım, taktııım gönlüümüü sana taktııım" gibi bir sarki yazdı
herhangi bir kanalda konuşurken rastlandığında dikkatle dinlenmesigereken zat.
Ülkemizin önemli insanlarından Mustafa Topaloğlu gerektiği ilgiyi görmediğini düşünüyorum..
O yüzden onu sevenler aynı çatı altında toplanalım...
Onun konserlerine,konferanslarına katılalım...
Onun hakkında bazı örnekler werelim....
Büyük ustamız inanılmaz hazır cewaptır
mesela
gastecinin biri bunla dalga geçicek ya, sorduydu "mustaa bey siz uzaylıyım diyonuz da niçün hep dünyada duruyonuz?" diye.
ama o çok sağlam püskürttü şerefsizi: "dünya uzayda diil mi lan düdük!"
Yine ünlü düşünür Mustafa Abimiz
sevgilin senden şüphelense naparsın sözüne
benden ondan şüphelenirim diyebilen ender insanlardan
biridir...
Ustamız herkesin katıldığı sosyetik davetlere rozetlere bürünmüş pilot montuyla giden, canlı yayına transparan tişörtle çıkan, ülke başkanlarına mektup yazıp dert yanan, ermiş, saygıdeğer yüce şahsiyettir..
Abimiz son derece haywansewerdir üstelik
bi konuşmasında "7-8-9 yaşlarımda koyun dediğimiz canlılarla arkadaşlık yaptım. onları otlatır akşam eve getirirdim. yavrularını bir başkasına verirken ağlardım..."
nakaratı, "- canımmmmmm canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım " olan şarkıyı tökezlemeden söyleyebilen ender insanlarımızdan biridir..
Abimize mahkemede hakimin "mustafa bey, siz uzaylısınız, topluma örnek olmanız lazım" demiştir..
canııııııııımmm canımcanımcanımcanımcanımcanım canııııııııııımmmm canımcanımcanımcanımcanımcanım canıııııııııııııımm adlı müthiş bi aşk şarkısı wardır ..
Walla bu şarkıyı ikinci kere yazasım geldi
Ödül töreninde şu lafı efsanedir üstadın
spiker: hangi dalda ödül vereceksiniz?
mt: bilmiyorum... dallar iyidir, ağacın dalları yere eğilir.
bir keresinde sevda demirel'e "sen kendini neye göre ayarlıyosun?" diye bir soru sormuştu, şapka çıkarasım gelmişti.
katıldığı beyaz şov'da nurgül yeşilçay'a madem konak asmalı o zaman filmin sonunda da birini asmalıydınız diyen kişi.
Söyleyin şimdi haksız mı
bir röportajında "bugüne kadar beni bir kişi anladı, o da yanlış anladı..." diyen büyük türk düşünürümüzdür.
Abimiz şimi de"taktııııııım, kafffaaamı sana taktıım, taktııım gönlüümüü sana taktııım" gibi bir sarki yazdı
herhangi bir kanalda konuşurken rastlandığında dikkatle dinlenmesigereken zat.