- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben uzun zaman once mobıl yukleme ıle 25 krıstal aldım sonra sıteden 25 krıstal gozukuyordu ama oyuna gırıp nesne market bolumunden baktıgımda 0 olarak gozukuyordu bu sorun ıcın defalarca konu actım bıldırdım ama hıc yardım etmedınız sımdıde gene 0 a donusmus gercekten ılgınızden dolayı sıze tesekkur edıyorum..!
- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
Rica ediyorum şunu detaylı bir anlatır mısın ? Şimdi 0 dönüşmüş diyorsun zaten oyunda 0 gösteriyorsa normaldir 0 göstermesi detaylı anlatır mısın ?
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Ben uzun zaman once mobıl yukleme ıle 25 krıstal aldım sonra sıteden 25 krıstal gozukuyordu ama oyuna gırıp nesne market bolumunden baktıgımda 0 olarak gozukuyordu bu sorun ıcın defalarca konu actım bıldırdım ama hıc yardım etmedınız sımdıde gene 0 a donusmus gercekten ılgınızden dolayı sıze tesekkur edıyorum..!
Merhaba
Anlatmış olduğunuz sorun çok uçuk ve site farklı oyunda farklı olmayacak birşey
Satın alınan kristal tek bir noktaya bağlıdır ve hiçbir zaman oyun içerisindeki nesne markette farklı görünmeyecektir.
Hesap adınızı yazarsanız göndermiş olduğunuz ödemeleri kontrol edip yaşadığınız sorun ile ilgili detaylı kontrol yapabiliriz
Son düzenleme:
- Konular
- 3,551
- Reaksiyon Skoru
- 841
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 300
- MmoLira
- -134
- DevLira
- 0
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hesap Ismı 00poleft00tr01 Karekter ısmı keJar
uzun zaman oldu ben mobıl yukleme ıle kırıstal aldım sonra oyuna gırdım nesne market bolumune tıkladım orda 0 olarak gozukuyordu ama sıteden 25 olarak gozukuyordu sonra konu fılan actım duzeltılmedı sonra oyuna baya bı ara verdım bugunlerde gırdım gerı sıteden de 0 olarak gozukuyor yanı ınanın hıc bır sey satın almadan bosa gıttı sızden ıstedıgım lutfen bı gecmısı kontrol edın yanı sorun degıl paranın pesıne dusmuyorum ama tekrar krıstal almaktan korkuyorum gene alsam gene sıteden gozukup oyunda gozukmesse napcam onu merak edıyorum. ılgınızden dolayı cok tesekkur edıyorum.
uzun zaman oldu ben mobıl yukleme ıle kırıstal aldım sonra oyuna gırdım nesne market bolumune tıkladım orda 0 olarak gozukuyordu ama sıteden 25 olarak gozukuyordu sonra konu fılan actım duzeltılmedı sonra oyuna baya bı ara verdım bugunlerde gırdım gerı sıteden de 0 olarak gozukuyor yanı ınanın hıc bır sey satın almadan bosa gıttı sızden ıstedıgım lutfen bı gecmısı kontrol edın yanı sorun degıl paranın pesıne dusmuyorum ama tekrar krıstal almaktan korkuyorum gene alsam gene sıteden gozukup oyunda gozukmesse napcam onu merak edıyorum. ılgınızden dolayı cok tesekkur edıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)