- Konular
- 95
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar ben ps3den oyun videoları çekmek istiyorum ancak bu iş için gereken aygıt çok pahalı.acaba ps3'yi bilgisayar ile bağlayıp SADECE ekran görüntülerini oraya yansıtmam mümkünmü? yansıttığım görüntülerin bilgisayardan videosunu çekmeyi planlıyorum.yardım ederseniz sevinirim 

- Konular
- 0
- Online süresi
- 10h 41m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 85
- DevLira
- 0
PS3'ün son sürümünde bu özellik fotoğraf kısmına eklenmişti.Bu özellik sayesinde oyundan ScreenShot alabiliyoruz ve istediğimiz gibi paylaşabiliyoruz.
Eğer oyunları orjinal alıp oynuyorsan yapman gereken sadece Ps3 ü internete bağlayıp sürüm güncellemek.Ama CFW 'sen yani sahte oyun kullanıyorsan internetten son versiyonu indireceksin.
Yardım istersen Ö.M at seve seve yardım ederim
Eğer oyunları orjinal alıp oynuyorsan yapman gereken sadece Ps3 ü internete bağlayıp sürüm güncellemek.Ama CFW 'sen yani sahte oyun kullanıyorsan internetten son versiyonu indireceksin.
Yardım istersen Ö.M at seve seve yardım ederim

- Konular
- 95
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
teşekkür ederim ama gerek kalmayacak gibi görünüyor.oyunların videolarını kaydedebilmek için o cihazlardan alacağım.orjinal oyunlardan oynuyorum.izlediğim kanalların hepsi cihazla kayıt ediyor başka yolu yok gibi göründü banada
ilgin için teşekkürler 
ilgin için teşekkürler 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)