- Konular
- 4,805
- Online süresi
- 1h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 573
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 364
- MmoLira
- 117
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İyi Akşamalar Öncelikle,
Shorty Ely4'ün açılış saatini belirtirken 15:00 da açılacağı ve [ELY SUNUCUSUNDA OYNUYANLAR YENİDEN KAYIT ALMADAN KULLANDIKLARI HESAPLA GİRİŞ YAPABİLECEKLER] Demişlerdi ve ne yazikki mümkün olmayıp,Ely1 deki nickleride kaybetmiş bulunmaktayım.14:30 dan beri beklemedeyim Sunucu açılsında nickleri alayım diye fakat 15:00 da oyun açıldığında Ely1 deki hesabımla giriş yapamadım Ely4'e.Bu Nickleri alanlar Ely4 te oynamıyorlar Sadece 1 Lvl Hesap açıp nick çalmaktır dertleri.
Gereken Yapılıp Nicklerin Geri Verilmesini Talep Ediyorum... Yeni Sunucu Hayırlı Olsun
Shorty Ely4'ün açılış saatini belirtirken 15:00 da açılacağı ve [ELY SUNUCUSUNDA OYNUYANLAR YENİDEN KAYIT ALMADAN KULLANDIKLARI HESAPLA GİRİŞ YAPABİLECEKLER] Demişlerdi ve ne yazikki mümkün olmayıp,Ely1 deki nickleride kaybetmiş bulunmaktayım.14:30 dan beri beklemedeyim Sunucu açılsında nickleri alayım diye fakat 15:00 da oyun açıldığında Ely1 deki hesabımla giriş yapamadım Ely4'e.Bu Nickleri alanlar Ely4 te oynamıyorlar Sadece 1 Lvl Hesap açıp nick çalmaktır dertleri.
Gereken Yapılıp Nicklerin Geri Verilmesini Talep Ediyorum... Yeni Sunucu Hayırlı Olsun
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Beyinsiz arkadaşım, zaten shorty dememiş ki aynı nickle oluşcak hesabınız diye. sadece tekrar kaydolmana gerek yok. aynı offical metin2deki gibi. anladın ??
azcık aklını çalıştır.
azcık aklını çalıştır.
Son düzenleme:
- Konular
- 4,805
- Online süresi
- 1h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 573
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 364
- MmoLira
- 117
- DevLira
- 0
Beyinsiz arkadaşım, zaten shorty dememiş ki aynı nickle oluşcak hesabınız diye. sadece tekrar kaydolmana gerek yok. aynı offical metin2deki gibi. anladın ??
azcık aklını çalıştır.
Şifre Yanlış Diyo o nası olucak ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...