Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

El çıkartma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurdnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 498

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardeşim El Çıkartma Sorunu Suradada Var Savaşçıdada Biz Yatmamak İçin Set Diziyoruz.Ben Sırf Yatmamak İçin 5 Bin T Lik Set Dizdim El Çıkartıp Yatırmak Adaletmi [AYRICA BENDE SURAYIM] Buna Bi Yasak Gelmesi Lazım Baskınlardan Savaşlardan Tat Alamıyoruz.Öle Bişi Olmuşki Diger Bayraktan Gelen Loncalar El Çıkartan 2 Kişi Bulunduruyolar Yanlarında Sonrada Mavi 2 De Durup Ah Kam Kesiyolar El Çıkartma Olmasa Ortada Duramazlar Bizim De Amacımız Ortada Durdurmamak GitsinLer Kırmızı 1 De Dursunlar.

lPromeTheuSl

Kardeşim El Çıkartma Sorunu Suradada Var Savaşçıdada Biz Yatmamak İçin Set Diziyoruz.Ben Sırf Yatmamak İçin 5 Bin T Lik Set Dizdim El Çıkartıp Yatırmak Adaletmi [AYRICA BENDE SURAYIM] Buna Bi Yasak Gelmesi Lazım Baskınlardan Savaşlardan Tat Alamıyoruz.Öle Bişi Olmuşki Diger Bayraktan Gelen Loncalar El Çıkartan 2 Kişi Bulunduruyolar Yanlarında Sonrada Mavi 2 De Durup Ah Kam Kesiyolar El Çıkartma Olmasa Ortada Duramazlar Bizim De Amacımız Ortada Durdurmamak GitsinLer Kırmızı 1 De Dursunlar.

lPromeTheuSl
Bizde savunma oranlari 30 herhangi bi sknti yok sizn sorununz nasl el cikarnca hemen yatiyosan sersem diz el cikarinca sersem yesin sizde sersemletme orani %30 yokmu ?

:D Sersemletme ye Zaman Kalmıyoki Adamlar Çıkartıp Kaçıyor Zaten

:D Sersemletme ye Zaman Kalmıyoki Adamlar Çıkartıp Kaçıyor Zaten

O zaman Büyü çözmenin de savunması olsun ? saçmalıklarla uğraşmayın sende el çıkarında yatmayacak savunma diz.. Mantıklı dusunelım

Ben de okadar savunma diziyorum el çıkartanlar için. Sen savunma dizmeyip el çıkarma yasaklansın diyorsun. Saçmalama.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri