- Konular
- 4
- Online süresi
- 18m 17s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam arkadaslar,
ilk defa bir pvp sunucusunda oynama karari aldim ely4´dün acilisini duyunca.
Bu zamana kadar hep turkiye sunucusunda ve emek serverlerinde oynadim.
Simdi size bir kac sorum var :
Oyunun zevki nerde oluyor acaba , misal lwl 105 olunuyormus hemen ve skilleri p acmakda emek serverine gore daha hizli yapilabilirmis.
Simdi bunlari göz önünde tutunca oyunun zevkinin kactigini dusunuyorum acikcasi.
Ama gel görelimki sunucuda 1 senedir vs. oynayanlar var simdi bu kisiler köyde pvpmi atiyorlar durmadan yoksa benim bilmedigim yapila bilcek cok seymi var?
yani oyunu tadini soruyorum acikcasi hic PvP sunucusunda oynamadigim icin biraz sogut geliyor.
eminim yaniliyorumdur
cevaplariniz icin tsk
saygilar
ilk defa bir pvp sunucusunda oynama karari aldim ely4´dün acilisini duyunca.
Bu zamana kadar hep turkiye sunucusunda ve emek serverlerinde oynadim.
Simdi size bir kac sorum var :
Oyunun zevki nerde oluyor acaba , misal lwl 105 olunuyormus hemen ve skilleri p acmakda emek serverine gore daha hizli yapilabilirmis.
Simdi bunlari göz önünde tutunca oyunun zevkinin kactigini dusunuyorum acikcasi.
Ama gel görelimki sunucuda 1 senedir vs. oynayanlar var simdi bu kisiler köyde pvpmi atiyorlar durmadan yoksa benim bilmedigim yapila bilcek cok seymi var?
yani oyunu tadini soruyorum acikcasi hic PvP sunucusunda oynamadigim icin biraz sogut geliyor.
eminim yaniliyorumdur
cevaplariniz icin tsk
saygilar
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
​Emin ol para vermedende kral olabileceğin tek sw'Dir emek server
- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
Oyunu gerçek anlam da biliyorsanız yani nerede ne yapacağınızı falan zaten zorluk çekmezsiniz.