4. server hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TeenDesign
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Beta itemlerini çoğu kişi kullanamıyo mu? gir pvp tanıtım bölmüne birsürü ws lik sw var.
CH de bence ilk 1 ay 4CH olmalı cünkü kalabalık olcak sw, ve herkes kolay kolay metin kesip gelişemesin diye. Sonra zaten okul acılıyo 6CH olabilir. + elymt2 de 4CH olsa dahi lag oluşacağını sanmıyorum sunucuları güçlüdür

Ben size karşı aksine birşey demedim.
Görüşünüzü yazabilirsiniz,fakat ben sadece gerekli açıklamanın yapıldığını belirtmek istedim!

Tamam güzel kardesim, belirttiğini için teşekkür ederim!

öneriniz için teşekkür ederiz. elimizden geldiği kadarı ile dikkate almaya çalışacağız.

güncel.....

Betaların olması taraftarıyım.Oyun bence herşeyiyle dengeli olacagından bir skıntı cıkaracagını dusunmuyorum her karakterin eşit oldugu adaletlı bir server olacagını dusunuyorum. Bunlar olmasa bile bazıları sonradan yazacaklar betalar eklensin diye oyun bi zamandan sonra sıkacaktır fakat hep ugras içinde olmak gerektiğinden betalar oyun baslangıcında eklı olmalı dıye dusunuyorum. Ve bu serverinde kalabalık olacagı acısından Oyun hakkında Acılmadan gereklı tanıtım vb konu acılırsa daha güzel olur.
@Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)