romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

4. server hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TeenDesign
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

dıkat;15917869' Alıntı:
1- Metin2 nin online sayısında düşüş yaşanmış olması üyeliklerin kapanmasına bağlıdır. üyelikleri açık serverlere baktığın da her zaman ki gibi full çekiyor.
2- 105 lv sınırı gayet uygun bir sınır gerektiğinde bu sınır yükseltilebilir bu büyük bir problem değil.
3-Beta itemlerini çoğu kişi kullanamıyor bu servere bu itemlerin gelmesi büyük ilgi görür.Zaten tahmin ettiğin gibi de kolay yapılmaz emin ol ki o itemler.
Bu serverle birlikte 4 sw olacak aynı serverden aynı aynı açmanın bir mantığı yok ki adminler yöneticilerde bunu farketti ve 4.serveri böyle beta dönüşümlü bir server yaptılar
4- 4 Ch olmasının sana bir zararı dokunmaz bize de dokunmaz . Aksine getirisi olur . Daha rahat lag olmayan chler . Daha çok boss kesme. Daha rahat kasılma alanı oluşturur buda bize.

Beta itemlerini çoğu kişi kullanamıyo mu? gir pvp tanıtım bölmüne birsürü ws lik sw var.
CH de bence ilk 1 ay 4CH olmalı cünkü kalabalık olcak sw, ve herkes kolay kolay metin kesip gelişemesin diye. Sonra zaten okul acılıyo 6CH olabilir. + elymt2 de 4CH olsa dahi lag oluşacağını sanmıyorum sunucuları güçlüdür

Ben size karşı aksine birşey demedim.
Görüşünüzü yazabilirsiniz,fakat ben sadece gerekli açıklamanın yapıldığını belirtmek istedim!

Tamam güzel kardesim, belirttiğini için teşekkür ederim!

öneriniz için teşekkür ederiz. elimizden geldiği kadarı ile dikkate almaya çalışacağız.

Betaların olması taraftarıyım.Oyun bence herşeyiyle dengeli olacagından bir skıntı cıkaracagını dusunmuyorum her karakterin eşit oldugu adaletlı bir server olacagını dusunuyorum. Bunlar olmasa bile bazıları sonradan yazacaklar betalar eklensin diye oyun bi zamandan sonra sıkacaktır fakat hep ugras içinde olmak gerektiğinden betalar oyun baslangıcında eklı olmalı dıye dusunuyorum. Ve bu serverinde kalabalık olacagı acısından Oyun hakkında Acılmadan gereklı tanıtım vb konu acılırsa daha güzel olur.
@Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri