HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Selamın Aleykum Beyler.
- Serverimiz Full Pvpdir
- Lag %0 Dır. Garantisini Verebilirim.
- Serverimiz Sınır 32 Kişilik Olarak Açılmıştır. Sebebi Server Denemekliktir Eğer Dolarsa 999 Kişiye Uzatılacaktır Para Sıkıntımız Olmadı Olmucaktır.
- Bütün Gerekli Warplar Vardır. Örnek. /warp market /warp orman
- Serveremizde Kasılmak İçin /warp lapis Bulunmaktadır. Lapisler Yarıya İnmeden Yenilenecektir.
- 2 Tane Tecrübeli Admin Bulunmaktadır. İlgilidirler.
- 18:00 ' da Maden Eventi - Event - Admin Bulmaca Eventleri Sabittir.
-Her Serverdeki Gibi Warp Enchde Korunma 4 Lerinizi Basabilirsiniz
- Warp ormandan Dışarı Çıkarsanız Pvp Açıktır. Ölürseniz Bizi İlgilendirmez.
- Bugda Kaldım , Ormanda Kestiler , Yüksekten Öldüm Düştüm Bizi İlgilendirmez Sizin Hatanızdır. İtem Vb Para Gibi Şeyler Yazmayınız İlgilenmeyiz.
- Serverde Bilgili Rehber İkizLerReise Takıldığınız Soruları Sorabilirsiniz Tek Rehber Vardır [İkizLerReis] Sorularınızı Sorabilirsiniz
- Serverda Küfür Yasaktır Eger Küfür Eden Olursa Mutelenir. Admine Küfür Ban Sebebidir.
- Vip Satışlarımız Vardır. Bazı Serverlerdeki Gibi Fly Falan Yoktur Sadace Set Ve Bazı Viplere Özel Şeyler.
- Serverimiz 1.7.2'dir.
-Server Açılalı 20 dakka oldu Server 10 Kişi
- Server İpmiz Heavencraft.nitrado.net dir Kaçırmayınız.
-[Reklamcı[ CaRPeDiemM.
- Serverimiz Full Pvpdir
- Lag %0 Dır. Garantisini Verebilirim.
- Serverimiz Sınır 32 Kişilik Olarak Açılmıştır. Sebebi Server Denemekliktir Eğer Dolarsa 999 Kişiye Uzatılacaktır Para Sıkıntımız Olmadı Olmucaktır.
- Bütün Gerekli Warplar Vardır. Örnek. /warp market /warp orman
- Serveremizde Kasılmak İçin /warp lapis Bulunmaktadır. Lapisler Yarıya İnmeden Yenilenecektir.
- 2 Tane Tecrübeli Admin Bulunmaktadır. İlgilidirler.
- 18:00 ' da Maden Eventi - Event - Admin Bulmaca Eventleri Sabittir.
-Her Serverdeki Gibi Warp Enchde Korunma 4 Lerinizi Basabilirsiniz
- Warp ormandan Dışarı Çıkarsanız Pvp Açıktır. Ölürseniz Bizi İlgilendirmez.
- Bugda Kaldım , Ormanda Kestiler , Yüksekten Öldüm Düştüm Bizi İlgilendirmez Sizin Hatanızdır. İtem Vb Para Gibi Şeyler Yazmayınız İlgilenmeyiz.
- Serverde Bilgili Rehber İkizLerReise Takıldığınız Soruları Sorabilirsiniz Tek Rehber Vardır [İkizLerReis] Sorularınızı Sorabilirsiniz
- Serverda Küfür Yasaktır Eger Küfür Eden Olursa Mutelenir. Admine Küfür Ban Sebebidir.
- Vip Satışlarımız Vardır. Bazı Serverlerdeki Gibi Fly Falan Yoktur Sadace Set Ve Bazı Viplere Özel Şeyler.
- Serverimiz 1.7.2'dir.
-Server Açılalı 20 dakka oldu Server 10 Kişi
- Server İpmiz Heavencraft.nitrado.net dir Kaçırmayınız.
-[Reklamcı[ CaRPeDiemM.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)