bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Facebook hatasından dönüyor!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan dragonmetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 415

dragonmetin2

Level 29
Fahri Üye
TM Üye
Üye
Katılım
18 Nis 2009
Konular
3,900
Mesajlar
29,926
Online süresi
6h 7m
Reaksiyon Skoru
2,507
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
422
MmoLira
-1,517
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

2013043002512875283.jpg


Facebook, kullanıcıların belki de en çok nefret ettiği şeyden vazgeçtiğini resmen açıkladı!


Facebook yöneticileri, sosyal ağın en çok tepki alan reklam şekli olan "Sponsorlu haberler/paylaşımlar" formatından vazgeçtiklerini açıkladılar.

Kullanıcıların beğendikleri veya okudukları paylaşımlara göre arkadaşlarının sayfalarında reklam çıkaran bu uygulama mahremiyet endişeleri ile büyük tepki görüyordu. Facebook bu reklam formatını 9 Nisan gününden itibaren artık kullanmayacak.

Facebook bu süreyi, reklam verenlerin ve geliştirici ortakların gerekli uyarlamaları yapmaları için verdiğinin de altını çizdi. Böylece Sponsorlu Haber formatını kullanan reklam verenler ve uygulama geliştiriciler, çalışmalarını yeni sisteme adapte edebilecekler.

Sponsorlu haberlerde, örneğin bir kullanıcı bir restoranda check-in yapmışsa, o kullanıcının arkadaşları, restoranın reklamlarında kullanıcının profil fotoğrafını görerek, onun o restorana gitmiş olduğunu anlayabiliyorlardı. Bunun da mahremiyeti ihlal eden bir uygulama olduğunu dile getiren Facebook kullanıcıları, reklamlara büyük tepki gösteriyorlardı.

Facebook daha önce, kullanıcıların hesaplarının bu reklamlarda kullanılmasını engellemesini sağlayacak gizlilik ayarlarını devreye sokmuştu ancak bu gizlilik ayarını bulmak ve devreye sokmak, sıradan veya bilinçsiz bir Facebook kullanıcısı için kolay değildi. Dolayısıyla, insanlar şikayetlerine devam ettiler ve Facebook sonunda uygulamadan tamamen vazgeçti.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst