- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 9,978
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,970
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
*Bir balık ismidir.
*Bir vilayet ismidir:
-Plaka kodu 33.
-Geneli dar gelirli insanlar.
-Cennet cehennem mağaraları
-Kız kalesi
-Toroslar
-Deniz
-Liman
-Narenciye
-Binalar
-Hamam böceği (!)
...maalesef bunu da eklemeden geçemeyeceğim.Yahu hamam böceğinin ana vatanımıdır burası (Mersin)? Neredeyse 10 cm e yaklaşan boyları ve balkonda otururken veya içeride camlar açık yatarken,ansızın büyük bir zırıltı ile üzerine "uçarak" konması.Terlikle vurunca karşılaşacağın iğrenç manzara yüzünden öldürmeye bile miğde dayanmaz.Yaz gelince o ünlü dayanılmaz sıcakları yetmiyormuş gibi birde bu "büyük" sorun var maalesef.Vallahi paranoya yapıyor.Yılandan korkmayan adam bu pis haşereden tırsıyor,yalan yok valla.Tırsmayana daha rastlamadım (ben de dahil).İlaç milaç zor hayrediyor.Bunu bu kadar uzun yazmamın nedeni,vallahi yaz gelince geceler haram oluyor.
*Bir vilayet ismidir:
-Plaka kodu 33.
-Geneli dar gelirli insanlar.
-Cennet cehennem mağaraları
-Kız kalesi
-Toroslar
-Deniz
-Liman
-Narenciye
-Binalar
-Hamam böceği (!)
...maalesef bunu da eklemeden geçemeyeceğim.Yahu hamam böceğinin ana vatanımıdır burası (Mersin)? Neredeyse 10 cm e yaklaşan boyları ve balkonda otururken veya içeride camlar açık yatarken,ansızın büyük bir zırıltı ile üzerine "uçarak" konması.Terlikle vurunca karşılaşacağın iğrenç manzara yüzünden öldürmeye bile miğde dayanmaz.Yaz gelince o ünlü dayanılmaz sıcakları yetmiyormuş gibi birde bu "büyük" sorun var maalesef.Vallahi paranoya yapıyor.Yılandan korkmayan adam bu pis haşereden tırsıyor,yalan yok valla.Tırsmayana daha rastlamadım (ben de dahil).İlaç milaç zor hayrediyor.Bunu bu kadar uzun yazmamın nedeni,vallahi yaz gelince geceler haram oluyor.