romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ely #3 User Azalması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan axare123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

dıkat;15904368' Alıntı:
Metin2 Türke girdin mi sen hiç orada da onlinelerin yarısı pazar yarısı hatta %80 inden fazlası 50 lv aşası

gir bakalım üyelikleri kapanmış bir serevere ch1 e en yoğun olduğu zaman gir köyde 100 kişi bulamazsın 10 tane pazar vardır.

o adamlar şikayetçi oluyorlar mı gm lere bizim sw de adam yok yarısı ezik diye Türkiye nin en büyük serveri bu 5 yıldan beri açık ben 5 yıldan beri bu forumdayım kayıt olduğum tarihte vardı bu mmomt2 ile m2-tr

admin koca siteyi koşturuyor bide geliyor bizle ilgileniyor her sorumuza üşenmeden güzelce cevap veriyo bundan daha iyi server bulursan bana da söyle k.b ama eğer o pazarlar o düşük lvlılar olmazsa oyunun zevki çıkmaz yüksek lvlar oyunu bırakıyo diye napıcak admin evlerine gidip oyunu bırakmayın diye ikna mı edicek

canım benım sen niye bukadar kasıyorsun kendini ben admine dedim her oyunda bir elit kısım olur o kısım olmadan oyunun tadı olmaz 1level çara birşey demiyorum pazar oyunun dolulugnu gösterir mesele elit kısımın azalması bununda sebebi eventlerin yüksekler için olmaması ve başka tür eğlence olmaması yeni serverda bunun dikkate alınmasını istedim ve admin sonuçta bu adam burdan para kazanıyor babanın hayrına gelip yazdıklarını okumuyor

Bu neyin kafası birader ya ? Adam sizi adam yerine koymus ki açıklamayı yapmıs , insan biraz saygılı dürüst nezagetli olur ya yazık degilmi tokat gibi mesaj atmıssın adama sanane 10 yasındaki userden ? İster 10 yaşında oynar ister 100 yaşında.

meseleyi anlamıyorsun yüksek levellar için oyunda birşey yapılmıyor etkinlik yok doğru düzgün bir kaya var düzgün bir şeyler gelmesini istiyoruz ondan yazdık

Kısacası olay şu. Adam gibi iç item 100--150t. Peki herhangi birisinin bunu kasması ne kadar zaman sürüyor farkında mısınız ? 5-5 oranlarıda düşük zaten full 5-5 set dizmekte zorlaştı. İnsanlar artık uğraşmıyorlar. Kaç tane loncada adam kalmadı artık. 700-800 biraz göstermelik rakam. Oyunda elit kısmın savaşları olması felan lazım. Bir şeyler yapın ki insanlar oyuna dönsünler. Bir etkinlik yada bir turnuva gibi bişey yapın. Lonca savaşları yapın. Ödüller verin. Piyasa aldı başını gidiyor. 15-15-15 item 30t oldu ely3de. Çöp efsunlar 10tden aşağı gitmiyor. Birisinin durdurması lazım. Bu işi hayrına yapmıyorsunuz. Bu sizin göreviniz olmalı çünkü bu büyük bir sv. Hiç mi bit şey bulamadınız. Bari önerileri dinleyin.

Ely3 te user kaybımı var?

Size net ve direkt takip ettiğimiz online sayılarından söyliyorum.

Son 2 ayda ely3 serverının online sayısında büyük artış var. Akşam saatlerinde 600-700 ün altına düşmüyor online kullanıcı.

Aynı şekilde ely1 de de artış var.

Birtek ely2 serverımızda düşüş söz konusu onu da düzeltmek için belirli çalışmalar yapacağız önümüzdeki dönemlerde.

Yani özet olarak ely3 te kullanıcı azalıyor demek gerçeklikten uzak bir yorum çünkü günlük olarak biz sürekli online sayılarını takip ediyoruz ve oyuncu sayısı konusunda en iyi durumda olan ve sürekli artış gösteren bir ely3 serverı var

...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri