- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
geçmiş olsun kardesim[sıze=2][ı]7 günmüş ama 7gün beklenmesine beklenir maksat burdaki adelet o adam yemiyorsa ben niye yiyorum veya ben neden yiyorum yukarda herşey açık ve net gözüküyor[/ı][/sıze]
- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
Beni bu fotoğraflar ilgilendirmiyor çünkü fotoğraf zaten kabul edilmiyor.Aynen öyle o video yüzünden banlandın.Destekte ki görevli sana ne demiş bilemem destekten gelen bildirime göre video izleyip işlem yapıyorum.7 gün banlandın video da zaten her şey ortada.
Madem sana destekte ki öyle demiş o zaman bana niye mesaj atmadın ? Erdem böyle böyle oldu diyerekten sen kontrol eder misin diye ? Ban yedikten sonra mı aklınıza geliyor ? Geçen konu açmıştın sen destek bakılmıyor diye sonra sana mesaj at bakam dedim sen mesajı atmadın ben attım sana hangileri diye.Bunlar ban yemeden önce söylecektin.Ban yedikten sonra adalet nerede falan diye konu açmanın anlamı yok.Bu oyunda kimseyi tanımam etmem sende biliyorsun bana gelen destekten bildirime göre işlem yaparım olay bu.
Madem sana destekte ki öyle demiş o zaman bana niye mesaj atmadın ? Erdem böyle böyle oldu diyerekten sen kontrol eder misin diye ? Ban yedikten sonra mı aklınıza geliyor ? Geçen konu açmıştın sen destek bakılmıyor diye sonra sana mesaj at bakam dedim sen mesajı atmadın ben attım sana hangileri diye.Bunlar ban yemeden önce söylecektin.Ban yedikten sonra adalet nerede falan diye konu açmanın anlamı yok.Bu oyunda kimseyi tanımam etmem sende biliyorsun bana gelen destekten bildirime göre işlem yaparım olay bu.
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 233
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
benim attığım ss'ler geçersiz o zaman ?
o zaman böyle rahatsız etmek ban sebebi bana bu pm'lerden günde onlarca geliyor o zaman bende videomu açım yolluyayım bakalım ban yiyeceklermi ..
Neyse hadi allaha emanet olun eyvallah
o zaman böyle rahatsız etmek ban sebebi bana bu pm'lerden günde onlarca geliyor o zaman bende videomu açım yolluyayım bakalım ban yiyeceklermi ..
Neyse hadi allaha emanet olun eyvallah

- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Neyse hadi allaha emanet olun eyvallah![]()
evet ben video almasını bilmiyorum ahahaha 7 günlük tatil iyi gelir sana sinan
- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
Neyse hadi allaha emanet olun eyvallah![]()
Çek yolla sana yollama diyen olmadı zaten yollarsın işlem yapılır.Destekte yapmayan varsa bana atarsın ben kontrol ederim Sinan.Ban yedikten sonra konu açıp bunları dile getirmen yanlış ban yemeden önce dile getirecektin.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)