Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Level sınırı ayarlama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ferruh19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 343

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Level sınırını ayarlayamıyorum.Channel1, Channel2, Channel3, Channel4, game99 daki config dosyalarına max_level 150 yapıyorum.Fakat hâla serverimde level sınırı 127.Arkadaşlar yardımınız lazım nasıl yapabilirim?

Level sınırını ayarlayamıyorum.Channel1, Channel2, Channel3, Channel4, game99 daki config dosyalarına max_level 150 yapıyorum.Fakat hâla serverimde level sınırı 127.Arkadaşlar yardımınız lazım nasıl yapabilirim?

Filezilladan Serverimize Bağlanıyoruz

Uzaktaki Site Alanına: /usr/game Yazıp enterlıyoruz.

Sırayla "Channel1" , "Channel2" , "Channel3" , Channel4" ve "game99" Klasörleri içindeki "CONFIG" dosyasına sağ tıklayıp "Göster / Düzenle" diyoruz.

Metin belgesi veya Notepad++ programıyla dosyamızı açtıktan sonra, Orada "MAX_LEVEL: 127" bu 127 sayısı serverinizdeki level sınırı kaçsa ona göre değişir.

Bu 127yi Silip, sınırı kaç yapmak istiyorsak ona göre ayarlıyoruz.

İşimiz bittiğinde reboot atıp serveri açıyoruz. Bu kadar

Filezilladan Serverimize Bağlanıyoruz

Uzaktaki Site Alanına: /usr/game Yazıp enterlıyoruz.

Sırayla "Channel1" , "Channel2" , "Channel3" , Channel4" ve "game99" Klasörleri içindeki "CONFIG" dosyasına sağ tıklayıp "Göster / Düzenle" diyoruz.

Metin belgesi veya Notepad++ programıyla dosyamızı açtıktan sonra, Orada "MAX_LEVEL: 127" bu 127 sayısı serverinizdeki level sınırı kaçsa ona göre değişir.

Bu 127yi Silip, sınırı kaç yapmak istiyorsak ona göre ayarlıyoruz.

İşimiz bittiğinde reboot atıp serveri açıyoruz. Bu kadar

Kardeş problemime bakarsan ordada söyledim ben.Dediklerini zaten yapmıştım.Ama değişen birşey yok

Game dosyasını değiştirmeyi denedinizmi ? CONFIG Üzerinden level ayarlamayı desteklemiyor gibi gözüküyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri