Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hocam baktım herkes ban yedim dior sebeblerini söylüyorsunuz ben 8 9 ay önce ban yedim çok zorladım sebenini ögrenmek için kimse bişey demedi ve sucumda hiç yoktu lütfen bu konuyu okuyup cevaplayın benim 150 edit gitti 3 yıl emek verdim çarım ban yedi ve ilgilenmiyorsunuz yeter artık güncel kalsın konu lütfen ilgilenin mail attım onada cevap gelmedi
150 editin var diye ayrıcalık tanıncağınımı zannettin ? bu pvp 5 yıldan beri açık Türkiyenin en iyi serveri hiç bi zamanda boşu boşuna kimseye ban atmadılar abuk subuk aynı şeyleri açıp durma adamlar kapatmaktan sıkılmadılar sen açmaktan sıkılmadınmı?
8-9 ay önce banlanmışsın halen açılmamışsa süresiz ban yemişsindir nedenini öğrenmek istiyorsan bana bilgilerini at bir kontrol edem ama ben yeni başladığım için panelden çıkmayabilir.Çıkmazsa adminlere iletirim bir özelden at bakalım.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)