- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhaba arkadaşlar...
Kısa süre önce bilgisayara format attım ve ekran kartım kendi kendine yüklenmedi ve ekran kartımında modelini bilmiyordum.Bunun için internette kısa bir araştırma yaptım ve Gpu-z programının bana modelini vereceğini söylediler indirdim ve isminde standart vga grafik bağdaştırcısı yazıordu.Artık işin çözümü bilgisayarın kasasını açmaktı.Açtım ve modelini öğrendim bu seferde onu yükleceğim yeri bulamadım.Bana ATI GRAPHICS By ekran kartının yüklenme yerini atarsanız sevinirim.
:l03:
Kısa süre önce bilgisayara format attım ve ekran kartım kendi kendine yüklenmedi ve ekran kartımında modelini bilmiyordum.Bunun için internette kısa bir araştırma yaptım ve Gpu-z programının bana modelini vereceğini söylediler indirdim ve isminde standart vga grafik bağdaştırcısı yazıordu.Artık işin çözümü bilgisayarın kasasını açmaktı.Açtım ve modelini öğrendim bu seferde onu yükleceğim yeri bulamadım.Bana ATI GRAPHICS By ekran kartının yüklenme yerini atarsanız sevinirim.
:l03:
- Konular
- 6,428
- Reaksiyon Skoru
- 502
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 340
- MmoLira
- -382
- DevLira
- 0
Geçmiş olsun, ekran kartınız gerçektende yok. Sadece sanal ekran kartı (onboard) kullanıyorsunuz. Yani RAM'inizden harcayan.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeş ekran kartını nsl yükleyebilirim yardımcı olsan
- Konular
- 451
- Online süresi
- 31m 39s
- Reaksiyon Skoru
- 468
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 192
- MmoLira
- -106
- DevLira
- 0
Kardeþ ekran kartýný nsl yükleyebilirim yardýmcý olsan
Ati 64 bit ekran karti surucusu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)