Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Uzmanbilisim.com.tr nasıl bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xTrNikola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 864
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben ve Arkadaşım burayı kullanıyoruz.
Kaliteli.
Güvenilir.
Destekleri güzel.
1 Yıldır Hizmet veriyor.
Kesinlikle Tavsiye Ederim.

Merhaba

KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM

uzmanbilisim.com.tr Firması benim Sitelerimi Maffetti.

Bu firmadan VDS3 Paketi aldım İngiltere Lokasyon. Ödemesini yaptım bana kurulumu yapıp teslim ettiler. Fakat daha 1 gün bile geçmeden sunucuda kesintiler ve yavaşlamalar oldu. Sunucuya erişim devamlı yoktu. 2,3 Saat erişim olmuyordu.

Firmaya 12 ticked açtım hiç birine cevap vermiyorlar. Firma telefonlarına kesinlikle bakmıyorlar. En sonunda bir şikayet konusu açtım ve bana hemen yazdılar şikayetinizi sildirin ücretinizi iade edelim dediler. Bende ücret iadesi istemediğimi sorunlarım halledilmesini istedim bana yüksek bir paket önerdiler . Ücret farkını göndermem gerektiğini söylediler kabul ettim hemen gönderebilirim dedim.

Dün gece bugün biteceğini söylediler bugün yine yazdığımda gece biteceğini söylediler devamlı oyaladılar ve onlara asla ulaşamadım.

Bu firmayı kimseye önermiyorum Kesinlikle muattap olacak kimseyi bulamıyorsunuz. Firma ile yapmış olduğum irtibat caps'larını burada yayınlıyorum. Param iade edildi.

6K olan sitemin hiti 500 hite düştü ve şuanda sitelerim kapalı yedeklerimi bile alamadan kapattılar. Yani 6K Olan sitem ve diğer sitem kapalı Hepsi gitti 3 gün içerisinde.

Google için çok seo çalışması yaptırdım. Ücretler ödedim sıralamalarda bile yokum hepsi heba oldu. Kimsenin madur olmasını istemiyorum.

MADURETİMİ BELGELEYEN YAZIŞMALAR AŞAĞIDADIR. RESMEN REZİL OLDUM. HEP OYALANDIM.

0.jpg

1.png

2.png

4.png

5.jpg

6.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri