farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Tr6 Oyuncuları Bakarmısınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enobero89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Hayır ben arkadaşa demedim Full fl-3'um 5500 vuruyorum dedi.Ona örnek olarak dedim.Uslubunuza dikkat ediniz.
Üslubumda bir problem yok , düzgün birşekilde bilmiyorsanız cevap vermeyin dedim. "Aslında geyet normal vuruyor değil.Beslemelisiz 8k vurabilirsiniz.Nasıl mı? Tabiki de Lf-3 lerin seviyesini 16 yaparak. " bu yorumunuzada katılmadığımı açık birşekilde belirttim tartışmaya gerek yok , arkadaş dediğim taktikleri uygularsa eminim iyi yerlere gelir iyi forumlar...

Lf-3 geliştirmek mantıksız olur , ileride o gemide lf-4 olacak sakın öyle bir hata yapma . Oyun hakkında bilginiz az ise arkadaşı yanlış yönlendirmektense cevap vermeyin daha iyi...

İrislerin eksik ise önce irislerini tamamla , argeni 24 yapmaya çalış. 24 arge olduktan sonra sürekli zeta yaparak havoc çıkartmaya uğraş zeta başına 25 anahtar gelecek bunları biriktir , 10-15 zeta sonucunda zaten elinde yaklaşık 400 kutu anahtarı olur bunu 2 kat apis , zeus yada lf-4 gününde aç lf-4 çıkart . Apisin urisini indir zetadan gelen urileri ise öge gelistirmede irislerini gelistirmeye kullan . Suan yapabileceklerin bukadar. Kolay gelsin.

Arkadaşım gayet doğru söylemiş,yazdıklarını yaparsan en iyi olur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri