- Konular
- 91
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Düşmesi garanti gibiymiş gibi sölüyon kaç tane kestim 1 tane düştümü azrailde garantiydi kaç yıllık metin 2 oyununu değiştirdiniz . Bide bana diyonuz kuralın neden konulduğu acık diyonuz 110 kuralı neden konuluyo acıklayın bana ozamn daha cok user mı amaç ne 110 yapıcan tekrar bi çar aççan onu kascan böle devam etcek sizde cok user varmıs gözükcek olay bu mu
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim işini bilirsen intikam düşürmek kolay sıkıntı yok iyi oldu böyle yalnız bunu burda tekrar dile getireyim intikam yüzüğü direkt envantere gelse çok güzel olcak shorty'e söyledim çok uzun zaman önce ama daha yapmadı.
- Konular
- 91
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Kardeş bu oyun ne düzelir nede bişey olur artık bosuna boğaz patlatıyoz burda bana 110 kırıterinin nerden geldiğini daha acıklayamazsa bu gm ler ne işe yarıcak
- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,507
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,517
- DevLira
- 0
Düşmesi garanti gibiymiş gibi sölüyon kaç tane kestim 1 tane düştümü azrailde garantiydi kaç yıllık metin 2 oyununu değiştirdiniz . Bide bana diyonuz kuralın neden konulduğu acık diyonuz 110 kuralı neden konuluyo acıklayın bana ozamn daha cok user mı amaç ne 110 yapıcan tekrar bi çar aççan onu kascan böle devam etcek sizde cok user varmıs gözükcek olay bu mu
İntikam azrailden ve kızıl sondaki metinlerden kolayca düşüyor zaten .
Diğer user konusuna gelirsek erdem abi zaten güzelce açıklamış ;
Herkesin isteğine ve arzularına göre oyuna düzen gelmiyor.Herkesin tek tek istedikleri olursa o zaman herkese ayrı server açmak gerekir.Açtığın konularda da bende diğer görevlilerde belirttik şuanda düzen bu şekilde 110 level derece sınırı bellidir,intikam konusunda da metinlerden düşüyor gidip kesersen elde edebilirsiniz.İyi akşamlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)