PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Knight online kasıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan soporo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 849
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soporo

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 1 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler anlamadığım tek sorun sistemim o kadar kötü olmamsına ramen format atalı 1 gün olmasıan rağmen knight online kasıyor
pazar yeride değil normal pkda felan exp kasarken felan yani Cpu oranıda bi 40 a düsüyor bi 90 a cıkıyor nasıl diyim sabit değil baya bi fark var normalde 40 olur 50 olur benimki 40 oluyor 90 a cıkıyor bir anda sonra tekrar 40 50 ye düsüyor sonra tekrar 90 a felan cıkıyor kendince kopuyor islemcim sorunbu diye düşünüyor

Buyrun sistem
2 gb ram
İntel pentium inside p6200 2.13 2.13
pc 64 bit ama daha verimli olsun diye 32 bit e cevirdim yani 32 bit
Nvıda Geforce 310 m ekran kartı
Driverler güncel

W7 home premium

Allah askına game boster felan demeyin bi faydasını görmedim kullandım işe yaraıcak bilgiler atın sadece lütfen

Son düzenleme:
Beyler anlamadığım tek sorun sistemim o kadar kötü olmamsına ramen format atalı 1 gün olmasıan rağmen knight online kasıyor
pazar yeride değil normal pkda felan exp kasarken felan yani Cpu oranıda bi 40 a düsüyor bi 90 a cıkıyor nasıl diyim sabit değil baya bi fark var normalde 40 olur 50 olur benimki 40 oluyor 90 a cıkıyor bir anda sonra tekrar 40 50 ye düsüyor sonra tekrar 90 a felan cıkıyor kendince kopuyor islemcim sorunbu diye düşünüyor

Buyrun sistem
2 gb ram
İntel pentium inside p6200 2.13 2.13
pc 64 bit ama daha verimli olsun diye 32 bit e cevirdim yani 32 bit

W7 home premium

Allah askına game boster felan demeyin bi faydasını görmedim kullandım işe yaraıcak bilgiler atın sadece lütfen

2 ihtimal var. Ya Knight Online grafik ayarlarınız maximum seviyede, ya da arka planda otomatik güncelleştirmeler çalışıyor.

Otomatik güncelleştirmelerinizin durumunu bir kontrol edin.

Evet bilader biraz sabırsızım otomatik güncellerstirmelr calsııyor ama bu güne akdar bi sorun yoktu en son pc kasmaya baslayınca fana bi süpürge felan tuttum baktım hayla kasıyor format attım Advanced system care gibi programlarda var pcyi hızlandır ve pro yani lisanslı cakma değil :D nvıda geforce 310 m ekran kartı öncende pazar alanında kasmayan pc simdi exp felan ksarken kasmaya basladı cidden sinirimi bozdu görev yöneticisnden bakıyorum konun kaplıdıgı ram miktarı 150 mb ve nasıl kasıyor cidden merak ediyorum en sonudan atıcam camdan assaya bilgisayarı cpu önceden 30 da 40 da gezerken 70 80 lerede cıkıyor cpu sabitleyici işlemci yanma riski olmayan bir program varsa bilader önerirsen sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri