noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Hp Bugu Oyun Acıgı İçeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GerekenBilgi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 804
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oncelıkle Merhaba Bundan Bir Sure Once Hp Bugu Yapılıyordu Ve Bu Durumu Anlamanın Bir Yolu Olarak Vs Atarken Hp mizide Vs De Gosterıyorduk Bunu Kullanmadıgımızı Kanıtlamak Icın Şimdi Size Bir Vide Veriyorum Bur Arkadas Bu Bugu Kullanıyor Ama Bu Bug Tahminimce Eskısı Gibi Felandır Admın Veya Gm Cara girdimi Normal Hp Gozukur Bu Sekılde Kanıtlanması Zor Bu Acıgı Kullandıgının Kullanıldıgın da hp Yapılıyor Diye Biliyorum Ama Cardan Cıkıp giris Yapıldımı Hp Gene Aynı Oluyor Yanı Anlık Bişe Bu Acık Bir Sure Oncede Vardı Onu Engellediniz Bunlada İlgilenirseniz Cok İyi Olcak Bu Arkadas Vs Atmak İstedik Video Da Hp Ve 2 Envarteri Cekmesini Soyledim Kabul Etmıyor İşte Video Seredin Siz Karar Verin

TheReaF Bu Adam Bug Kullanıyor Oyun Acıgı

Son düzenleme:
Bug mu :)

Daha bu gün bakım yapıldı oyuna ve

select * from player where hp > 40000

Querysi ile oyunda 40k hpden fazla olan oyuncuları bulup tek tek inceledim incelemeyi bizzat hesaplara giriş yapıp depolarını ve itemlerini inceleyerek yapıyorum.

Ben dahil şuan herkes ne aradığımız ne bulacağımızı bilmiyoruz, bu yüzden şüpheli gördüğüm hesapları an itibariyle kapattım bu soruna sebep olan her neyse incelemeye devam edicem bulana kadar da hesapların kapatılmasına devam edilecek.

Eğer bendede bir bug oyun açığı vs. olsaydı bu gün kapatılan hesapların arasında benim TheReeF isimli karakterimde olurdu o yüzden yenilgiyi kabul et bari bizzat Shorty tarafından yapılan bakım incelemede benim çarım temiz çıkıyor ise senin ne haddine bi laf söylemek kanıtsız kimseyi suçluyamassın bunu unutma sana bir tavsiye
:ka19:

SenDe Buk Var O Arkadasların Hesapları Yasam Kutsaması Oldugu Icın Kapatıldı Senın Hesabında Hp Bugu Var Ve Vs De Video Lu Atalı Dedigim DE Hpmi Gostermem Dedin Selam Soyle Dedin Video Da Mevcut Yakında Bu Olayı Da Cozerler Sende Sınıursız Ban Yersin İns

select * from player where hp > 40000

Querysi ile oyunda 40k hpden fazla olan oyuncuları bulup tek tek inceledim incelemeyi bizzat hesaplara giriş yapıp depolarını ve itemlerini inceleyerek yapıyorum.

Ben dahil şuan herkes ne aradığımız ne bulacağımızı bilmiyoruz, bu yüzden şüpheli gördüğüm hesapları an itibariyle kapattım bu soruna sebep olan her neyse incelemeye devam edicem bulana kadar da hesapların kapatılmasına devam edilecek.

...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri