bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Logitech G300 Gaming Mouse Makro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jezdit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar LT G300 G.Mouse Makro GöstereceğimSilah Tepmeme-Pompalı-Keskin
x64 Bit Olması Lazım PC`nizin...

Mousemiz Budur. Aynısı İse Yapalım Beraber.

j20t0.jpg

Evet Arkadaşlar Başlıyoruz Öncelikle Altta Link Verdiğimi İndirip Kurunuz.

Kurduktan Sonra Kayıt İsticektir Ondan Çıkabilirsiniz Gerek Yok Soracağı Şeyler Nerde Yaşıyorsun Türkiye Dil Türkçe Mouse Felan Onlar Çıkarsa Ondan Çıkın.Bende Artık Sormuyor O Yüzden Foto Koyamıyorum.

Kurduktan Sonra Bilgisayara İse Pc Seçin Mouse İse Mouse Seçin Ben PC Kaydedecem Onu Gösteriyorum.

j20xf.png

Pc Basalım Alttan Mouse Seçelim Sonra Karşımıza Böyle Biyer Çıkacak.

j20y5.png

Şimdi Point Blank Yanında Solunda + Dosya Ve Print Simgesi Var Onlardan Dosya Basalım Ve Altta Verdiğim Link İndirin İçinden Çıkanı Seçeceğiz Fotoları Atalım.

Dosya TC:

DOSYA CO:

Hotfile İndirme Linki:

RapidShare İndirme Linki:

Buyrun Virüs TOTAL:

Dosyaya Basıp İçe Aktar Diyoruz.Ve Ordan Komut XML Dosyasını Seçiyoruz.

j211w.png

Şimdi Point Blank Profilinin Üstüne Sağ Tıklayıp Özellikler Diyelim SOnra ... Var Ona Basıp Point Blank Seçelim Launcher Değil Point Blank Seçelim Sonra Tamam Diyelim.

j2141.png

j214f.png

j214w.png

Şimdi Sol Tarafta Komutlar Var Ordan Pompalı Tepmee Ve Sniper Bulalım. Ve Ekleyelim.Fakat Hangi Renge Eklerseniz Oyuna Girdiğinizde Mouse`den O Rengi Seçin.Pompalı Sniper Tepmee Ekledim Ben Sizlerde Hangi Tuşa Eklicekseniz Pompalıyı Mesela O tuşa Sürükleyin Bırakın.

j217v.png

Sonra Point Blank Profilinin Üstüne Sağ Tıklayıp Kayıt Edelim İsterseniz Orda Varsayılan Olarak Ayarla Kalıcı Olarak Ayarla Var Onlarıda Seçebilirsiniz.

j2193.png

Pompalı Seri Sıkmaya Yarar Fakat Durmadan Basarsanız Sıkmadan Değişir. Sıkıp Değiştiği Anda Sıkacaksınız.

Tepme İse Hiç Tepmiyor. Basılı Tutabilirsiniz. Mesela P90 Çok Sekiyor Bu Makro İle Sekmez.(Fakat Silah Tepmeme Kontrolü Takmalısınız...)

Sniper Dürbün Açıp Sıkıyor Yani Siz Dürbünsüz Giderken Adamın Üstüne Kırmızı Yanıp İsmini Gösterirse Basın Kendi Dürbün Açıp Sıkıyor.

Evet Arkadaşlar Makromuz Tamamdır. İyi Oyunlar İyi Günler Dilerim. Teşekkürü Çok Görmezseniz Sevinirim.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri