farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
bList 1
bList
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Sadece "Saçmalık"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sarkotance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 240
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba,

Ben abc123abc123abc123. Metin2 pvp server tanıtımlarında flood yaptığım için 2 gün ban yedim ki serverimide yeni açmıştım. İlk öncelikle şundan bahsedicem bu düzen çok saçma. Ben konumu güncel tutmaya çalışmasam 5 dakika içinde 2. - 3. sayfaya geriliyor. Bu yüzden kaçıncıdır ban yiyiyorum. Artık şunu kaldırın güncel yapmazsak ayrı sorun yaparsak ayrı. 2 gün napıcam bilmiyorum yeni açmıştım. Herkes güncelliyor nedense daha konuyu açıp 4-5 defa güncel diye yorum attığım anda ban yedim.

Son düzenleme:
Hocam diğer forumda biliyosun hangi forum olduğunu üst üste yorum atınca bi yorum altında birikiyo burdada böyle olsa iyi olur boşuna ban yiyiyoruz iki gün nerde reklam yapıcam napıcam bilmiyorum. 250 yorum kasması sorun insan herkes gibi gidip en alakasız yerlere konu açmak zorunda kalıyo. Ki benim öyle bi alışkanlığım olmadığı için 2 gün öyle reklamsız swyi doldurmaya çalışıcam.

Sürekli güncelleyenlerde ban yiyor size özel değil. Kural belli konunuza başkası mesaj yazmadığı takdir de 12 saatte bir mesaj yazmalısınız. kurala uymayan kim olursa olsun cezalandırıyorum.. Daha önce de ban yemişsiniz ama gene aynı hatayı yapıyorsunuz yüzlerce dediğiniz kişilerde banlanıyor ben bugün 100-150 civarı kişiyi banladım. Umarım bu kuralı hiçe sayıp tekrar ban yemezsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)