bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Ps3'e neler yaptım :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LoRDaK1N
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 808
bende ps3 almayı planlıyorum az kaldı 450tl param war :) 685 de alcam :D 250gb Slim pal :D

ps3 ün aslidna saymaklan bitmeyen özelikleri var:)

özelikle psn olayı süper:) senin psn i ekleyip evden eve multi modda oyun oynama imkanı saglıyor:)

iNcußuS*;1128146' Alıntı:
bende ps3 almayı planlıyorum az kaldı 450tl param war :) 685 de alcam :D 250gb Slim pal :D

ps3 ün aslidna saymaklan bitmeyen özelikleri var:)

özelikle psn olayı süper:) senin psn i ekleyip evden eve multi modda oyun oynama imkanı saglıyor:)

Doğrudur ama bu konuda xbox üstün xbox diye birşey var xbox live alacaksın fwde varsa mğthiş olur online oynamak isteyenler ilk baştaki tercihi x box tır sırf online oynamak istiyorsan yada online daha fazla oynayacaksın paranı biraz daha biriktirip x box almanı öneririm bence 2 kişiyle oynayacaksın efsane konsol ps2 kıyaslamak bile ayıp :D 2 kişide ps2 kimse su dökemez bence bir pes 6 ve pes10 oynuyorsan online oynıyacaksanda x box ı öneririm ps3 pek tavsiye etmiyorum

Doğrudur ama bu konuda xbox üstün xbox diye birşey var xbox live alacaksın fwde varsa mğthiş olur online oynamak isteyenler ilk baştaki tercihi x box tır sırf online oynamak istiyorsan yada online daha fazla oynayacaksın paranı biraz daha biriktirip x box almanı öneririm bence 2 kişiyle oynayacaksın efsane konsol ps2 kıyaslamak bile ayıp :D 2 kişide ps2 kimse su dökemez bence bir pes 6 ve pes10 oynuyorsan online oynıyacaksanda x box ı öneririm ps3 pek tavsiye etmiyorum

sölemeliyimki şuan xbox larin fiyatları ps3 yakın birşeyki xbox tabi modeline göre fiyatları yükseliyor

he bu arada xbox almanızı onermem ki yurtydısında yasasanız önerirdim neden dersiniz xbox360 oyunlari ülkemizde sınırlı yerlerde bulunuyor istedin oyunu bulmakda biraz zor oluyor xbox360 raylarına oturmuş bi konsol oyun yapımcıları daha ps3 sistemini zorlamadılar yakında görün bakın ps3 fıstık gibi oyunlar çıkcak:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri