Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sanal Ortamdaki En Sevdiğim Adam Vefat Etti ( Hepiniz Tanıyorsunuz Onu )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 729
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mum

Level 27
Fahri Üye
TM Üye
Konular
7,500
Çözüm
1
Online süresi
13d 20h
Reaksiyon Skoru
3,056
Altın Konu
0
Başarım Puanı
549
MmoLira
31,714
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Belki bu konudan dolayı ceza alacağım, hiç umurumda değil. Ben içimi rahatlatmak ve ruhunu şad etmek adına bu konuyu açıyorum.

Emin Baki. ******** ' nin efsane kurucusu.

Vefat etme sebebi kas erimesiymiş :(

Forum Yetkililerinin Açıklaması:

Forumumuzun kurucusu olan Çileke$ nickli Emin abi vefat etmiş. Yiyenlerinin konusu ve bizim telefon yolu ile aldığımız bilgiler sonrasında doğru olduğunu üzüntü ile belirttiğimiz bir çok üyemiz tarafından abi olarak görülen Emin BAKİ vefat etmiştir.

Kendisine Allah'tan rahmet, Ailesine başsağlığı dileriz...

Onun için tüm forum yetkililerine ve elimizden geldiğince tüm üyelere aşağıdaki avatarı koymalarını sağladık. Ve 3-5 gereksiz dışında herkes bu avatarı koydu. Sizlerin de koyması dileklerimle...

vbmz8.png

Kendisi için şöyle bir hikaye yazdım. Forumun kuruluşunu hayal edip kaleme dökmeye çalıştım...

Yeni bir güne uyanmıştık. Tarih 3 Ocak 2001 Pazartesi'ydi. 16 Yaşıma girdiğim gün. Sabah çok heyecanlıydım. Arkadaşlarım, ailem ve akrabalarım akşam bizim evde toplanacaklardı. Hediyelerini, ne alacaklarını ve nasıl bir kutlama olacağını çok merak ediyordum. Böyle hayallerle saat oldu 20.00. Eve girdiğimde adeta bir düğün salonuydu. Eve girdiğimde konfetiler, balonlar uçuşuyordu. Doğum günüme gelen dostlarım ve akrabalarım teker teker doğum günümü kutlayıp sağ olsunlar gayet iyi ilgilendiler. Dakikalar birbirini kovalarken en sevdiğim hediye kısmına geldik. Herkes saat, kitap, gömlek, tişört gibi şeyler alırken; teknolojiye ilgimin fazla olduğunu bilen annem ve babam masaüstü eski model bir bilgisayar almışlardı. Ve bu bilgisayarı bana gösterdiklerinde ilk sözleri " Bundan sonra onun bunun evinde, elin bilgisayarında sürünmeyeceksin; kendi evinde rahat rahat sanal arkadaşlarınla dolaşabileceksin" demişlerdi.
Ve bilgisayar hayatım böyle başladı...

Fon Müziği... ( Bundan Sonrası İçin Güzel Olacak. )

Ben, Emin Baki. Balkanlardan gelen, Orta Asya'da türeyen cesur Türk.
Ben, Emin Baki. 2.000.000 kişinin abi diye nitelendirdiği, ******** diye forum açıp o foruma 5 yıl boyunca 1.300.000'i aşkın üye, 600.000'i aşkın konu ve 3.400.000'i aşkın mesaj yazmış bir forum haline getirip özel nedenlerden dolayı rütbesini bırakmış kişi.

Ben, Emin Baki. ce7.org'un sahibi, dost canlısı Emin.

İnternet hayatım başlıyor...
Bilgisayar aldığımızda ilk işim internet bağlatmak için para biriktirmekti. İsrafı sevmeyen biri olduğumu düşünüyorum ve bu düşüncemi burada kanıtladığımı sanıyorum. Kısa sürede internet parasını da biriktirip babamın önüne koydum. Babam da sağ olsun hiç ertelemeden hemen sonraki gün internet bağlattı. Bilgisayarım yavaş da olsa halime şükredip yoluma bakıyordum. İlk zamanlarımda sadece Facebook'a giriyor, arkadaşlarımla sohbet ediyor, oyun falan oynuyordum. Sonra oyunların hilelerine merak sardım. Ve Google'a her hile arattığımda bazı forumlar çıkıyordu ve üyelik istiyordu. Garip gelmiyordu, kayıt olup hilemi alıp devam ediyordum. Uzun bir süre interneti böyle şeyler için kullandım. Tabi derslerimi falan aksatmadan. Sonra aklıma onların bizim üzerimizden para kazandığı ve benim neden böyle bir şey yapmadığımı düşündüm. Annemlere bu fikri söylediğimde;

Annem: Ne gerek var oğlum. Otur oturduğun yerde oyunun oyna.
Babam: Bence de oğlum. En önemli çağlarındasın, derslerine burnunu sok.

Yakın arkadaşlarım ve dostlarım daha farklı düşünüyordu ama.

Bir Arkadaşım: Kurunca haber ver, üye olup beraber meşhur oluruz..
Yeğenim Furkan: Dayı, bence de çok güzel olur. Hem ismini duyurursun, hem de para kazanırsın.
Diğer Yeğenim: Amca, bana da bir görev vereceksen açarsak güzel olur yani
s1.gif

Ben ne kadar böyle söylense de paranın önemsiz olduğunu düşünüyordum. Ve kendime yeni bir forum kurdum, adı ******** idi. ( 9 Ekim 2008 )

Dostlarımdan aldığım ilk tepkiler; Dostum güle güle kullan, dostum hayırlı olsun, hakkında hayırlısı kardeşim, dostum tam sana göre bir iş gibi tepkiler oldu.

Ve buradan yola çıkarak bu geleceği parlak forumun adını " ********.com - Dostların Mekanı " koydum...

Devamı 2. bölümde... Okuyan arkadaşlarımın yüreğine, kalbine sağlık.
İlk senaryom, kötü olmuştur büyük ihtimalle.

( Hiç bir zaman onun gibi olamayacağımı bilerek örnek aldığım Emin abimizin ağzından yazdım, layık olabilmişimdir İnşallah. )

Seni Seviyoruz Emin Baki. Mekanın cennet olsun...

Son düzenleme:
''Forumumuz hakkında'' bölümünde bir konu açıldı.O konu altından yazalım ..
Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri