- Konular
- 641
- Reaksiyon Skoru
- 148
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- -351
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın ısrarla istediği Rodrigo Tabata, Beşiktaş'tan kesinlikle ayrılmak istemediğini söyledi
Brezilyalı orta saha oyuncusu, Geçen yıl Gaziantepspora ödenen bonservis bedelinin gölgesinde kaldım. Toparlandığım dönemde yaşadığım sakatlık da beni çok zorladı. Ancak yeteneklerimin farkındayım. Bu sene çok farklı olacak. Beşiktaşlı taraftarlar, İnönü Stadında çok farklı bir Tabata izleyecekler. Hazırlık kampında kendimi göstereceğim ve kalacağım diye konuştu.
Brezilyalı orta saha oyuncusu, Geçen yıl Gaziantepspora ödenen bonservis bedelinin gölgesinde kaldım. Toparlandığım dönemde yaşadığım sakatlık da beni çok zorladı. Ancak yeteneklerimin farkındayım. Bu sene çok farklı olacak. Beşiktaşlı taraftarlar, İnönü Stadında çok farklı bir Tabata izleyecekler. Hazırlık kampında kendimi göstereceğim ve kalacağım diye konuştu.