xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Engelli Vatandaşlar İçin Önemli Adım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 204

mum

Level 27
Fahri Üye
TM Üye
Konular
7,500
Çözüm
1
Online süresi
13d 20h
Reaksiyon Skoru
3,056
Altın Konu
0
Başarım Puanı
549
MmoLira
31,714
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selçuk Belediyesi Encümen Salonu'nda düzenlenen ve Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Veli Keskin'in başkanlığında gerçekleşen toplantıya çok sayıda engelli yakını katıldı.
Çocuklarının özel eğitim kurumlarından aldığı eğitimle topluma uyum sürecinin hızlandığını, kendilerini ifade etme becerilerinin arttığını söyleyen engelli aileleri ancak maddi olanaklarının yetersiz kaldığını dile getirdi.
Özel eğitim konusunda kimi devletten yetersiz destek alan kimisi ise hiç destek alamayan aileler çocuklarının özel eğitimden yararlanarak gelişebilmesi için gerekli desteği Selçuk Belediyesi'nden alabileceklerini duyunca büyük mutluluk yaşadı.
Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Veli Keskin "Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yanında olmaya çalışıyoruz. Bu hamlemiz de onlardan biri. Özel eğitimin engelli vatandaşlarımız ve aileleri için büyük anlam taşıdığını görüyoruz. Bu anlamda kimi ailelerimiz maddi desteğe ihtiyaçları olduğu gerekçesi ile belediyemize başvurdu. Yaptığımız değerlendirme sonucu ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiğimiz ailelerimize ekonomik anlamda destek olarak çocuklarının kesintisiz ve yeterli miktarda özel eğitim almasına katkıda bulunmak istedik" dedi.
Çalışmaların sadece ekonomik destekle sınırlı kalmayacağını belirten Keskin, "Belediyemiz sosyologları aracılığı ile engelli vatandaşlarımız ve aileleri ile sürekli iletişim halinde olacağız ve özel eğitim dışında biz de onların gelişim sürecine destek olmaya çalışacağız. Belediyemiz olanakları ile sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetler yapmalarını, hobiler edinmelerini, yaşamla daha iç içe olmalarını sağlamaya çalışacağız. Bu sayede inanıyoruz ki hem onlar, hem aileleri hem de biz ço daha mutlu olacağız" diye konuştu.

Haber için teşekkürler,

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri