sa beyler...
bu acılayacagım yontemle pc nizin basında fazla birsey yapmadan her ay silk lerinizi bedava ya getirebilirsiniz...
oncelikle
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna
ÜYE olmanız gerekmektedir.
a uye oluyoruz uye olurken premier uyeligi seciyoruz. ardından bize kredi kartı bilgilerimizi sordugunda sol ust kosedeki paypal yazısına tıklayıp ana sayfaya geliyoruz... uye olurken e-mail adresinizi dogru vermeyi unutmayın size active link i gonderilecektir. ayrıca e-mail adresiniz kullanıcı adınız yerine gececektir...
daha sonra
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna
ÜYE olmanız gerekmektedir.
link e tıklayarak bu siteyede uye oluyoruz. sag tarafta create free accound yazan yere tıklayarak uye olabiliriz... yalnız kesinlikle verecegimiz e-mail adresi paypal a verdigimiz e-mail adresi ile aynı olmalıdır... uye olduktan sonra 10 dk icinde _-_-_-_27 $_-_-_-_ paranız oluyor. nasılmı uye olduktan sonra alt taraftaki 6$ ve 4$ yazan linklere tıklayıp oradaki link lere de goz attıktan sonra alt taraftaki yorum bolumune wery good wery nice gibi yorumlar yazarak. herpsine aynı işlemi uyguladıktan sonra 27$ paranız hazır, bu parayı 75 4$ olmadan paypal hesabınıza aktaramıyorsunuz. '' peki ben nasıl 75 $ yapacagım link kalmadı.'' diyebilirsiniz. onun cozumude uye oldugunuz butonun sol tarafında bir referance friends adlı buton var oraya tıklarsanız benim size verdigim link gibi bir link var o link i kopyalayıp butun arkadaslarınıza gonderin; ya kardes suna 2 dk nı ayırıp uye olurmusun bana cok yarar saglıyacaksın. derseniz eminim arkadaslarınız sizi kırmazlar uye basına 1,25$ kazanacaksınız.
75$ olduuuu. ondan sonra alt kısımda redeem money yazısına tıklayarak paypal ı seciyoruz... paypal hesabınızda 75$ olmus oluyor...
ve işin en ballı kısmı

silkroad ın resmi web sitesine girip login oluyoruz premium item mall bolumunne geliyoruz silk charge bolumune tıkladıktan sonra paypal ı seciyoruz paypal hesap bilgilerimizi giriyoruz ve 75 $ lık silk alabiliyoruz... ortalama 500 silk yani,
ben bu yontemle her ay pre mi sincabımı sp ticketimi dress lerimi globallerimi vs. bir suru seyi hic para harcamadan alabiliyorum...
siz simdi dieceksinizki yaw bu site nie bize para veriyor salakmı onlar??
cvp: biz o link lere tıklayıp o sitenin tıklanma sayısını arttırıyoruz o sitede daha fazla reklam alıyor kazandıgının bir bolumunude size veriyor... ne kadar cok arkadasınızı uye ederseniz o site o kadar cok tıklanır ve para kazanır...
mantık bu
herkeze simdiden kolay gelsin bol sun lu gunler...