Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Transformice Bootcamp Rehberi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan S C H
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

S C H

S C H
Fahri Üye
Katılım
13 Eyl 2013
Konular
684
Mesajlar
2,047
Online süresi
3d 4h
Reaksiyon Skoru
74
Altın Konu
0
Başarım Puanı
202
MmoLira
2,069
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

R4o5Ff3.png

Bootcamp kendinizi geliştirmek üzere yapılmış oyuna ait odalardan oluşmaktadır.Bootcamp haritalarında amaç peyniri alıp deliğe girmektir, tabi bu o kadar kolay değil çünkü sizlere yardım eden bir şaman yoktur.

OFTiEuU.png
​
6 dakikadan oluşmaktadır.
Kesinlikle şaman yoktur.Farenin kullandığı eşyalar üzerinde gözükmez, minik fare olarak görünürsünüz.Bootcampta deliğe girdiğinizde peynir vb. gelmemektedir.Her deliğe girişinizde bir bootcamp bitirmiş olursunuz ve buna uygun ünvanlar kazanırsınız.Girdiğiniz bootcampın sayılması için odada en az farklı Ip adresinden 5 kişi olmak zorundadır aksi taktirde girdiğiniz bootcamp geçersiz sayılır.Sürekli oda değiştirirseniz bulunduğunuz bootcampdaki ilk deliğe girişiniz sayılmaz.Son güncelleme ile artık bootcamp bitirme sayınız profilinizde gözükecektir.

vuczQEt.png

Yakında olan bir güncelleme ile oyuna yeni olarak 31 tane bootcamp ünvanı eklendi eskidenBootcamp+ odasındada bootcamp geçincede ünvanlar geliyordu ama profilimizde gözükmüyordu yani kullanmıyorduk, şimdi ise artık profilimizde gözüküyor, ünvanları kullanabiliyoruzda.İşte ünvan listesi:


BU5sv1B.png
​
Bootcamp oynarken konuda yazdığım gibi sürekli bootcamp değiştirirseniz girdiğiniz ilk bootcamp sayılmaz bazı kişiler sürekli oda değiştirip her odada 1 bootcamp kasarsa diyelim bu onları avantajsız kılar.Sürekli oda değişmeniz durumunda kendinizi avantajlı görürken bir anda dezavantajlı konuma düşersiniz.Bunun için sürekli 1 odada kalın yada 5 kişi toplanıp kolay haritalar bulup (en az 2 bootcamp geçebileceğiniz haritalar)kasılabilirsiniz.Yeni güncelleme ile gelen /watch komutu sayesinde görünmez olursunuz buda daha kolay bootcamp bitirmenizi sağlar.Bu komutu kullanırken oyun içinde /watch Kullanıcı İsmiyazmanız yeterlidir.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst