- Konular
- 2,235
- Online süresi
- 9d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 343
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 1,096
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaşlar bugün bişi fark ettim o da bi çoğu darkorbitteki chat kodlarından habersiz
şimdi bunlar neler onları tek tek inceleyeceğiz
Öncelikle ilk kodumuz "/help" komutu (tırnaklar yok)
bu ne işe yarar bu kodu chate yazıp enter ladığımızda böyle bir ekran gelir ve diğer kodların neler olduğunu gösterir kısacası yardım
[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning, width: 640"]
[TR]
[TD="class: td1, width: 20"]
[/TD]
[TD="class: td2"]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 769x364.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
şimdi gelelim burdaki komutlar ne işe yarıyor tek tek bakalım
"/create <roomname>"
bu komut bi oda kurmanızı sağlar Eskiden cmler pek gelmezdi şimdi kurduğum gibi odaya damlayıp buyrun dedi
nasıl kullanırız buyrun resim
[TR]
[/TD]
[TD="class: td2"]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 769x367.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yazdık ve enter a bastık hoooop nerdeyiz dikkat
[TR]
[/TD]
[TD="class: td2"]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 765x86.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bu kadar
ama ŞİMDİLİK yalnızız
gelelim ikinci komuta
"/createpr <roomname> <user1> <user2> ... "
bu kod MUHTEMELEN ÖZEL ODA KURUP USER1 USER2 Yİ ODAYA ÇAĞIRIYOR DENEDİM NE İŞE YARIYOR TAM ÇÖZEMEDİM
gelelim 3. koda
"/close" komutu
Sizin kurduğunuz ve o an içinde bulunduğunuz(ikiside olması şart) odayı kapatır
4.Kod
"/leave"
Sizin KURMADIĞINIZ ve o odada bulunduğunuz zaman bu komutla o odadan ayırlırsınız
5.kod
"/invite <user>"
bir üyeyi güncel odaya davet eder yani mesela denemodasındasınız arkadaşınızı çağırmak için bu komutu kullanırsınız
6.kod
"/w <user>"
üyeyle birşeyleri gizli konuş DİKKAT CM VE ADMİNLER GÖREBİLİR
eskiden elle yazardık şimdi chatte adamın nicke tıklayınca anında altta beliriyor
7.kod
"/ignore <user>"
Diyelimki bi oyuncuyu sevmediniz ama çok konuşuyor bu onu susturur (SADECE SİZE)
8.Kod
"/allow <user>"
Az önce engellediğiniz kullanıcının engelini kaldırır
9. ve Son kod
"/users"
Bu kod da o an odada bulunan bütün üyeleri gösterir örnek
[TR]
[/TD]
[TD="class: td2"]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 723x259.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Arkadaşlar hepsine örnek koymak istedim fotolu ama cm engeline takıldım k.b mayın
kodların kullanımı hepsi aynı tırnak olmadan yazılacaklar
umarım sabitlenir
Gece Gece sizin için uğraştım kıymetimi bilin
Not: BUNLAR NE ZAMANDAN BERİ VAR DERSENİZ MALESEF SİZE KÖTÜ HABER OYUN İLK AÇILDIĞINDAN BERİ VARLAR
şimdi bunlar neler onları tek tek inceleyeceğiz
Öncelikle ilk kodumuz "/help" komutu (tırnaklar yok)
bu ne işe yarar bu kodu chate yazıp enter ladığımızda böyle bir ekran gelir ve diğer kodların neler olduğunu gösterir kısacası yardım
[TR]
[TD="class: td2"]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 769x364.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
şimdi gelelim burdaki komutlar ne işe yarıyor tek tek bakalım
"/create <roomname>"
bu komut bi oda kurmanızı sağlar Eskiden cmler pek gelmezdi şimdi kurduğum gibi odaya damlayıp buyrun dedi
nasıl kullanırız buyrun resim
[TR]
[TD="class: td2"]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 769x367.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yazdık ve enter a bastık hoooop nerdeyiz dikkat
[TR]
[TD="class: td2"]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 765x86.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bu kadar
gelelim ikinci komuta
"/createpr <roomname> <user1> <user2> ... "
bu kod MUHTEMELEN ÖZEL ODA KURUP USER1 USER2 Yİ ODAYA ÇAĞIRIYOR DENEDİM NE İŞE YARIYOR TAM ÇÖZEMEDİM
gelelim 3. koda
"/close" komutu
Sizin kurduğunuz ve o an içinde bulunduğunuz(ikiside olması şart) odayı kapatır
4.Kod
"/leave"
Sizin KURMADIĞINIZ ve o odada bulunduğunuz zaman bu komutla o odadan ayırlırsınız
5.kod
"/invite <user>"
bir üyeyi güncel odaya davet eder yani mesela denemodasındasınız arkadaşınızı çağırmak için bu komutu kullanırsınız
6.kod
"/w <user>"
üyeyle birşeyleri gizli konuş DİKKAT CM VE ADMİNLER GÖREBİLİR
eskiden elle yazardık şimdi chatte adamın nicke tıklayınca anında altta beliriyor
7.kod
"/ignore <user>"
Diyelimki bi oyuncuyu sevmediniz ama çok konuşuyor bu onu susturur (SADECE SİZE)
8.Kod
"/allow <user>"
Az önce engellediğiniz kullanıcının engelini kaldırır
9. ve Son kod
"/users"
Bu kod da o an odada bulunan bütün üyeleri gösterir örnek
[TR]
[TD="class: td2"]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 723x259.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Arkadaşlar hepsine örnek koymak istedim fotolu ama cm engeline takıldım k.b mayın
umarım sabitlenir
Gece Gece sizin için uğraştım kıymetimi bilin
Not: BUNLAR NE ZAMANDAN BERİ VAR DERSENİZ MALESEF SİZE KÖTÜ HABER OYUN İLK AÇILDIĞINDAN BERİ VARLAR