HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[h=3]10 Kasım[/h]
Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önerimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 75. yılında sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.
Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hindden, Mısırdan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!
1937, Atatürk
Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hindden, Mısırdan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!
1937, Atatürk
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.