HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet beyler gerçekten rekora gitmek üzereyim. 6. aya girdim çalışmalarımda. Bu ayda uzman değilim herkese hayırlı uğurlu olsun 
( Not:Uzman olan VİP arkadaşlara burdan selam çakıyorum!
)

( Not:Uzman olan VİP arkadaşlara burdan selam çakıyorum!
)Bu tür davranışlar ile olmanız çok zor olur zaten, bölümü amacı dışında kullanmayın bkz; Kutlamalar Bölüm Kuralları.
Bu tür davranışlar ile olmanız çok zor olur zaten, bölümü amacı dışında kullanmayın bkz; Kutlamalar Bölüm Kuralları.
Kutlanacak bir durum yok bu konuyu açmak yerine konularınızı inceleyip nerelerde hata yaptığınızı tespit etmek sizi daha fazla motive ederdi.
Önemli olan ne kadar ay kaldığın değil pes etmemen elbet şans yüzüne güler yeter ki doğru hamleler yap satranç hesabı en önemlisi pes etme.
Kutlanacak bir durum yok bu konuyu açmak yerine konularınızı inceleyip nerelerde hata yaptığınızı tespit etmek sizi daha fazla motive ederdi.
Önemli olan ne kadar ay kaldığın değil pes etmemen elbet şans yüzüne güler yeter ki doğru hamleler yap satranç hesabı en önemlisi pes etme.
Desteğin için teşekkür ederiz; konuya 8 tane süper moderatör yorum atarsa kalite düşer.Tek cevap yeterli
nokta.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)