Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

crossfire fps sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mamihakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 701

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar olaya direk gireceğim.

1vs1 atarken fps 80-100 arası fakat 16 player ile en fazla 40-25 arası ndn boyle oluyor.sistemim biraz kötü fakat crossfireyi kaldırcak kadar var

CPU Türü Intel Pentium 4 541, 3200 MHz (16 x 200)

3gb ddr2 ram

2gb sapphire hd5450 ddr3 ekran kartı

windows 7 64 bit sistem var biliyorum biraz düşük ama bu kadarda az fps alımazki.oyuna ping 80 civarı.driver hepsi guncel baya bi araştırdım yollar yontemler denedm nafile.bnm aklımda kalan windows 7 64 bit olmasımı.birde şu olay var bn biostan baya bi kurcaladım parall port felan onları değiştirdim bişeyler yaptım fakat bios oyle sadeki bnde overclock yok oyle kurcalamayla bozulcak gibi değil :D

Hewlett-Packard HP Compaq dx6120 MT biraz eskidie ama idare ediyor.fps ndn düşük bu konuda bilgisi önerisi olan yardım edebilir mi?

Son düzenleme:
Yanlış mı anladım ?

1 e 1 de 80-100 FPS .
16 Oyuncu ile oynarken 25-40 arası FPS ?

FPS ne kadar düşük olursa o kadar iyi.

FPS Daha çok internet hızına bağlıdır.

Çerezleri , geçmişi v.s temizle modeme reset at oyna.

aynn oyle 1v1 80-100 8v8 25-30 arası modeme reset atarsam modem ayarlarını bilmiyorum kullanıcı adı şifre felan.ccleaner ile surekli tem,izliyorum anlamadım gitti.fps düşük olunca kasıyomus gibi oluyo lag gibi ama ping normal.

oyundayken tab a basınca sol alt köşede sayan şey düşük onu anlatmaya çalışıyorum galbao da fps yi gösteriyor oyun kasıyormus gibi çaresi zor bi dert

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri