Gemi Tasarımları

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan iGrand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 312
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iGrand

Level 19
Katılım
29 Eyl 2012
Konular
6,428
Mesajlar
13,741
Reaksiyon Skoru
502
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 8 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
340
Yaş
29
MmoLira
-382
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!



Eşsiz Özel Yetenekleriyle Uzay Gemini güçlü kıl ve rakiplerini yok et.Bu tasarımlarla savaşı sen kazandın.


Solence Tasarım: Bu Tasarımla Kalkan gücün %10 daha fazla artacaktır Özel yeteneği''Nano Küme Tamirin'i'' kullanabileceksin.
  • Geminin ve grup üyelerinin gemi gövdesini hemen onarabileceksin.Kendi canının %50 si kadarı Grup Üyelerinin kendi canının %25 kadarını hemen tamir eder.
Spectrum Tasarım:Bu Tasarımla Kalkan gücün %10 daha fazla artacaktır Özel yeteneği''Prizmatik Kalkanlama'yı'' kullanabileceksin.
  • Sana karşı yapılan lazer saldırılarını %?? oranında geçici olarak zayıflatır.Dikkat senin lazer saldırılarında % ?? zayıflayacaktır.

Diminisher Tasarım:Bu Tasarımla Vuruş gücün %5 daha fazla artacaktır Özel yeteneği''Kalkan Zayıflatma'yı'' kullanabileceksin.
  • Rakibin kalkanını hemen zayıflat ve ona büyük hasar ver.

Sentinel Tasarım:Bu Tasarımla Kalkan gücün %10 daha fazla artacaktır Özel yeteneği''Kale'yi'' kullanabileceksin.
  • Kalkan gücünü sağlamlaştırır.Her türlü hasara karşı kale gibi korur.

Venom Tasarım:Bu Tasarımla Vuruş gücün %5 daha fazla artacaktır Özel yeteneği'Tekillik'i'' kullanabileceksin.
  • Her lazer saldırında verdiğin hasar artacaktır.Rakibin kalkan tanımadan gemi gövdesine hasar vereceksin.

Özel Tasarım Paketi:Bu paketle 5 Özel yeteneği olan tasarım gemilerini tek tek alıma göre daha hesaplı satın alacaksın.Haydi gücüne güç kat.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)