- Konular
- 6,428
- Reaksiyon Skoru
- 502
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 340
- MmoLira
- -382
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
2. Teamspeak kayıt olmak :
Nick yanındaki U harfi teamspeak'da misafir kullanıcı oldugumu göstermektedir.
Self -> Register With Server Tıklıyoruz.
Login Name : Bu teamspeak 2 sunucusunun sizi tanıyacagı isimdir. Genel olarak darkorbit oyunu oynayan kişilerin teamspeaklarında bu isim klan-nick-isim şeklinde seçilmesi tercih edilir. Örnegin : Ben xxx klanı üyesim Destan gemi adım ve gerçek ismi ibrahim. Teamspeak kayıt olurken xxx-destan-ibrahim şeklinde kayıt olmam istenir.
Password : Teamspeak login name ile eşleşecegi bir parola belirleyiniz.
Password Chech : Seçmiş oldugunu parolanın aynısı tekrar giriniz.
Register butonuna basınız.
Şifrelerde bir hata yapmamışsak veya daha önceden belirlediginiz kullanıcı adımda kayıt yapılmamış ise artık girmiş oldugunuz teamspeak adresine kayıt oldunuz.
Nick yanında R harfi gelmiş ise kaydınızı başarıyla gerçekletirdiniz anlamına geliyor.
Nick yanındaki U harfi teamspeak'da misafir kullanıcı oldugumu göstermektedir.
Self -> Register With Server Tıklıyoruz.
Login Name : Bu teamspeak 2 sunucusunun sizi tanıyacagı isimdir. Genel olarak darkorbit oyunu oynayan kişilerin teamspeaklarında bu isim klan-nick-isim şeklinde seçilmesi tercih edilir. Örnegin : Ben xxx klanı üyesim Destan gemi adım ve gerçek ismi ibrahim. Teamspeak kayıt olurken xxx-destan-ibrahim şeklinde kayıt olmam istenir.
Password : Teamspeak login name ile eşleşecegi bir parola belirleyiniz.
Password Chech : Seçmiş oldugunu parolanın aynısı tekrar giriniz.
Register butonuna basınız.
Şifrelerde bir hata yapmamışsak veya daha önceden belirlediginiz kullanıcı adımda kayıt yapılmamış ise artık girmiş oldugunuz teamspeak adresine kayıt oldunuz.
Nick yanında R harfi gelmiş ise kaydınızı başarıyla gerçekletirdiniz anlamına geliyor.