kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Editlerim Çalındı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dly123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 350

dly123

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

:l01: Ben Oyundan qRizMaTiq :l01:

ben oyunda editlerimi t olarak satıyodum yani tl diyil t oyundaki 1 trilyon yanga editlerimin 8 inide pahalı t ye satıp ucuzdan alcakdım haindomdom msj attı itemlerine türkde item veriyim diye benimde 70 lwl carım bosdu +9 itemler gosderdi sonra ikimizde ticarete koyduk ben kabule basmadan o edilerimi çaldı ticaret hilesi vardı heralde türkdede itemleri vermedi cıkdı abim geldi filan dedi vermiyom editlerini filan dedi vermedi 7 adet savunma 1 adet de atak çeviklikli günümü çaldı

HainDomDomun sınırsız banlanmasını benimde editlerimin geri verilmesini istiyorum

:f08:
:016:

domdomun adını okuduktan sonra devamını okumadım o karaktersiz insan eskiden kairadaydı iyi çocuktu sonradan item çalmaya char soymaya başladı ve sanırım bundan haberi olmayan var şuana kadar 50 den fazla char soydu ne olursa olsun ona inanılmaması gerekir aynı zamanda elimde Allaha Peygambere İslama yani dini değerlerimize küfür ederken ss leri var bunu türkaya çok defa söyledik ilgilenmedi buradan tekrar duyuruyorum Haindomdom nickli hiç kimseye inanmayın ticaret yapmayın. geçmiş olsun

Haindomdom hala banlanmadıya ben ona sasırıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)