OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Yeter artık ya bı bakın su tickete

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SeRBeRuSs26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 290
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

3 4 tane ticket attık ilgilenen yok 3 adet edit cekıyorum bana 1 edit kristali geliyor geriye kalan 2 editin kristali neden gelmiyor ya ticketede cevap verılmıor 25 ekim son gun demeyi biliyorsunuz ticketlere cevap vermıyorsunuz ayıp ya ilgilenmiyorsunuz yok ofis actık ilgilenicez cart curt dıonuz hanı nerde gene aynı tas aynı hamam 3 edit cektik 1 edit kristali geldi 2 editin parasını tuz buz ettiniz artık bakın su konulara mıllet ısyan etmeyınce bakmıyorsunuz

3 4 tane ticket attık ilgilenen yok 3 adet edit cekıyorum bana 1 edit kristali geliyor geriye kalan 2 editin kristali neden gelmiyor ya ticketede cevap verılmıor 25 ekim son gun demeyi biliyorsunuz ticketlere cevap vermıyorsunuz ayıp ya ilgilenmiyorsunuz yok ofis actık ilgilenicez cart curt dıonuz hanı nerde gene aynı tas aynı hamam 3 edit cektik 1 edit kristali geldi 2 editin parasını tuz buz ettiniz artık bakın su konulara mıllet ısyan etmeyınce bakmıyorsunuz

Sen sakin sakin tekrar bir özel mesaj at bakayım bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri