ByDogukanReyiz Level 2 Katılım 14 Eki 2013 Konular 14 Mesajlar 86 Reaksiyon Skoru 1 Altın Konu 0 TM Yaşı 12 Yıl 7 Ay 26 Gün Başarım Puanı 37 MmoLira 0 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 19 Eki 2013 #1 ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! Merhaba Arkadaşlar Ben Karamice Bugün Size Title Editlemeyi Göstereceğim. 1-Transformice.swf.swf İle Xvi32 Yi Açıyoruz 2-Bir Title Seçiyoruz 3-Xvi32'de Aratıyoruz. 4-Aynı Harfle Bir Title Buluyoruz. Benim Title 13 Harfli Ben Türk Mice Adm Yazıcam Boşluklarda 1 harf Olarak Sayılır Kaydedim Çıkıyoruz. Sonra Tosco'yu Açıyoruz. 6-Hiçbirşeye Ellemeden Importal Editavel'e Tıklıyoruz. 7-Transformice.swf.swf'yi Bulup Aç Diyoruz. 8-Transformice.swf Olarak Kaydediyoruz. 9-Vertrigo'nun www Dosyasını Açıyoruz İçine Atıyoruz. 10-Serverimizi Restartlıyoruz. Ve Titlemiz Oldu.Emege Saygi ! +Rep
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! Merhaba Arkadaşlar Ben Karamice Bugün Size Title Editlemeyi Göstereceğim. 1-Transformice.swf.swf İle Xvi32 Yi Açıyoruz 2-Bir Title Seçiyoruz 3-Xvi32'de Aratıyoruz. 4-Aynı Harfle Bir Title Buluyoruz. Benim Title 13 Harfli Ben Türk Mice Adm Yazıcam Boşluklarda 1 harf Olarak Sayılır Kaydedim Çıkıyoruz. Sonra Tosco'yu Açıyoruz. 6-Hiçbirşeye Ellemeden Importal Editavel'e Tıklıyoruz. 7-Transformice.swf.swf'yi Bulup Aç Diyoruz. 8-Transformice.swf Olarak Kaydediyoruz. 9-Vertrigo'nun www Dosyasını Açıyoruz İçine Atıyoruz. 10-Serverimizi Restartlıyoruz. Ve Titlemiz Oldu.Emege Saygi ! +Rep