emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

At Zırhlama Hakkında Bilgi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SoulCalibur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Arkadaşlar şu son zamanlarda metin2 ye olan ilgim bitti ve artık oyun içinde slotlara vururken donmaya başladı hakkınızı helal edin metin2 yi bırakıyorum ve bırakmadan at zırhlamanın yolunu anlatıyorum...

25seviyeye geldiğiniz zaman seyise gidip at alırsınız
35seviyeye gelene kadar seyise verdiğiniz madalyonlarla seyisin dediği yerlere atla gidin sakın inmeyin (Doyumpapere bile gönderiyor süper bir süreç)
Günde 1 kere yapabilirsiniz
35seviye olduğunuz zaman atınızın seviyesi 10 ise madalyonla seyise gidin madalyonu seyise vermeden önce güvendiğiniz kişilere grup atın 8 kişi olun ve madalyonu verip çöle gidin akrep okçuları kesin gölge metni görürseniz bırakıp gitmeyin topluca kesin gelen okçulara da 2kişi dalsın böylece daha kolay olur yani şöyle (4kişi metne 2 kişi okçular diğer 2 kişi çöle dağılacak şekilde)eğer metin yoksa 8kişi 2şer gruplarla çöle dağılın 35ve + iseniz bunu yapabilirsiniz gerektiği kadar okçu öldürdüğünüzde seyise gidin ve sizin atını zırhlar 500k ister ve zırhlı at kitabı verir

Önemli not;Eğer görevi yapmadan zırhlı at kitabı almaya çalışırsanız olmaz bide sizin kitabınız olması lazım

+repinizi esirgemeyin ellerimle yazdım ve hakkınızı helal edin benim ki varsa helal olsun arkadaşlar bıraktım bu oyunu bıktım hatalarında ??? lerinden formatlara rağmen pc nin resetlerinden hatta oyun içi donmalardan milleti kazıklamaya çalışan ip** lerden bıktım arkadaşlar:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri